Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.

Artikler

TRENING
Sylvia Nordskar til topps i prestisjetungt fjelløp

– Utrolig kult å se at treningen og endringene jeg har gjort de siste årene har løftet meg som fjelløper!

Les mer
TRENING
Ekstrem demping møter karbonplate

Ta vel imot HOKAs mest veldempede veisko til nå, maksimalisten Skyward X. En regelbryter av dimensjoner, som leverer maks demping og respons for en skånsom og spretten ride.

Les mer
TRENING
Testvinneren Cielo X1 - Gir en enorm respons og sprett i steget

Cielo X1 ble nettopp kåret til testvinner i Aftenpostens store test av supersko. Vi har hatt skoen ute på et knippe habile testløpere en stund allerede, og rukket å få deres tilbakemeldinger.

Les mer
TRENING
Spretten oppdatering: HOKA Mach 6

Den sjette versjonen av Mach har fått et nytt prestasjonsskum for en kvikkere og mer responsiv stegavvikling. Bronsevinner på 1500 meter i VM, Narve Gilje Nordås, kaller det en enorm oppgradering.

Les mer
TRENING
HOKAs mest responsive sko til nå

Nå lanseres Cielo X1 – HOKAs mest avanserte innovasjon med karbonfiberplate, PEBA-skum og aggressiv rocker. Utviklet for flyt, fart og godt driv i steget på konkurransedagen.

Les mer
TRENING
Duket for HOKA-mila i Moelv

Sammen med friidrettsklubben Moelven IL arrangerer HOKA et splitter nytt løp lørdag 31. august. 10 000 meter på bane, et løp for alle!

Les mer
TRENING
Er man nysgjerrig blir livet aldri kjedelig

Angelika Sverdrup er en allsidig løper som ferdes både på asfalten og i fjellet. Hun understreker viktigheten av riktige sko til riktig underlag, og at skoene kan være med i livet ellers, også i perioder hvor man ikke får løpt den mengden man ønsker.

Les mer
TRENING
Sko- og treningstips til vintersesongen

Konkurransesesongen går mot slutten og for mange betyr det en roligere grunntreningsperiode i månedene som kommer. Vi gir deg sko- og treningstipsene som får deg gjennom vinteren på en smidig og motiverende måte.

Les mer
TRENING
Skoprat med Narve

Hoka-løper Narve Gilje Nordås har gjestet Løpeskopodden til Löplabbet, og det er tydelig at gutten kan mer enn å løpe fort. Tune inn for en deilig nerdete skoprat som gir deg et godt innblikk i ulike HOKA-modeller, men også treninga til en av verdens beste mellomdistanseløpere.

Les mer
TRENING
Gabriella Mathisens løpsrapport fra Jungle Ultra 2023

Gabriella Mathisen er 35 år og ekstremløper med en helt spesiell bakgrunn. Les saken om Gabriella, fra da vi besøkte henne i Folldal i fjor: Fra rus til verdens tøffeste ultraløp.

Les mer
TRENING
Sigurds løpsrapport fra HOKA Lofoten Skyrace

Sigurd Lund Røer er 27 år, fra Oslo, og en tidligere aktiv langrennsløper. Nå jobber han med salg og event hos oss i Run AS og er en ivrig løper. Ettersom HOKA er hovedsponsor i Lofoten Skyrace var Sigurd nærmest en selvskreven deltaker, og selv om fjelløp ikke er noe han bedriver så mye med så sitter han igjen med en flott opplevelse og skikkelig mestringsfølelse

Les mer
TRENING
Nok en bestselger er lansert - av og for en verdensmester!

Rosa er liksom min farge. Og samtidig synes jeg at hvite sneakers er skikkelig klassisk og kult. Så det måtte bli en kombinasjon av en rosa og hvit sko, smiler Johannes Høsflot Klæbo, som denne våren har lansert Speedgoat 5 Klæbo Edition sammen med Run AS og HOKA. Som 17-åring, samtidig som han bestemte seg for å bli verdens beste langrennsløper, kontaktet han oss for å bli en del av HOKA-familien – og vi fikk bli med på reisen hans mot gullmedaljer og rekorder.

Les mer
TRENING
Det høres helt frelst ut, men jeg løper og gliser i skogen

Ekteparet Mari Fenre og Tobias Dahl Fenre er begge tatt ut til VM i terreng- og fjelløping som startet i Innsbruck 6. juni. Her får du et innblikk i alt fra treningen deres til mentale strategier og skovalg.

Les mer
TRENING
Kristoffers løpsrapport fra Snowdonia ultra trail i mai

Et av de beste og fineste løpene jeg har løpt!

Kristoffer Eftedal er 26 år og kommer fra Sandefjord. Han er en av de beste terrengløperne vi har i Norge og han foretrekker å løpe langt, såkalte ultraløp. I mai tok han turen til Wales i Storbritannia for å delta i ultraterrengløpet Snowdonia Ultra Maraton.

Les mer
TRENING
HOKA Run Club er etablert – vi vil løpe sammen med deg!

På tampen av 2022 gikk vi i HOKA Norge ut i våre kanaler og søkte etter HOKA Run Club captains. Responsen var enorm, og de ulike Run Club’ene ble etablert. Vi brenner for at flest mulig skal finne glede i løping og aktivitet, og hva er vel bedre enn å dele opplevelsen sammen med andre? Vårt mål er at HOKA Run Club skal være en sosial arena for løping hvor alle føler seg inkludert og velkommen.

Les mer
TRENING
Sylvias løpsrapport fra VM Skyrace i Nord-Italia

Domodossola - en ikke fullt så kjent fjellby helt nord i Italia på grensen til Sveits, midt mellom Lago Maggiore i øst og Zermatt i vest, omringet av høye, spektakulære og rå fjell! Innerst i dalen mot Sveits skulle verdensmesterskapet i Skyrunning gå i en løype på 2600 høydemetre over 31 kilometer.

Les mer
TRENING
Therese Johaug x HOKA

Therese Johaug lanserte for første gang i 2021 en ny skomodell i samarbeid med Hoka. To år senere har den tredje versjonen kommet. Mach er en lettvektssko til både trening og fritid, og modellen har blitt manges favoritt til den daglige løpeturen.

Nå har Therese lagt opp som profesjonell langrennsløper, men har i seneste tid vist seg å være en svært habil løper. Vi ser frem imot å følge henne på veien videre, konkurrerende med løpesko på beina i stedet for ski.

Les mer
TRENING
Gabriella Mathisen - Fra rus til verdens tøffeste ultraløp

Fra å være en liten jente med store drømmer, til å bli en voksen kvinne som lever ut drømmen, har livet vært alt annet enn enkelt for Gabriella Mathisen (34). Gasellen med de lette stegene. Fighteren som aldri stopper. Ultraløperen - og mennesket med den unike utholdenheten.

Les mer
Side 1 av 3

Sylvia Nordskar til
topps i prestisje-
tungt fjelløp

Fjelløpet Zegama–Aizkorri er som terrengløpingens Tour de France, et prestisjeoppgjør i løypa og en folkefest av dimensjoner rundt løypa. HOKA-løper Sylvia Nordskar gikk helt til topps i årets utgave av løpet.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Fotorunners

Testvinneren Cielo X1
har en ekstrem respons
og sprett i steget

- her er utøvernes reaksjoner på superskoen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN