Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.

Artikler

TRENING
Er man nysgjerrig blir livet aldri kjedelig

Angelika Sverdrup er en allsidig løper som ferdes både på asfalten og i fjellet. Hun understreker viktigheten av riktige sko til riktig underlag, og at skoene kan være med i livet ellers, også i perioder hvor man ikke får løpt den mengden man ønsker.

Les mer
TRENING
Sko- og treningstips til vintersesongen

Konkurransesesongen går mot slutten og for mange betyr det en roligere grunntreningsperiode i månedene som kommer. Vi gir deg sko- og treningstipsene som får deg gjennom vinteren på en smidig og motiverende måte.

Les mer
TRENING
Skoprat med Narve

Hoka-løper Narve Gilje Nordås har gjestet Løpeskopodden til Löplabbet, og det er tydelig at gutten kan mer enn å løpe fort. Tune inn for en deilig nerdete skoprat som gir deg et godt innblikk i ulike HOKA-modeller, men også treninga til en av verdens beste mellomdistanseløpere.

Les mer
TRENING
Gabriella Mathisens løpsrapport fra Jungle Ultra 2023

Gabriella Mathisen er 35 år og ekstremløper med en helt spesiell bakgrunn. Les saken om Gabriella, fra da vi besøkte henne i Folldal i fjor: Fra rus til verdens tøffeste ultraløp.

Les mer
TRENING
Sigurds løpsrapport fra HOKA Lofoten Skyrace

Sigurd Lund Røer er 27 år, fra Oslo, og en tidligere aktiv langrennsløper. Nå jobber han med salg og event hos oss i Run AS og er en ivrig løper. Ettersom HOKA er hovedsponsor i Lofoten Skyrace var Sigurd nærmest en selvskreven deltaker, og selv om fjelløp ikke er noe han bedriver så mye med så sitter han igjen med en flott opplevelse og skikkelig mestringsfølelse

Les mer
TRENING
Nok en bestselger er lansert - av og for en verdensmester!

Rosa er liksom min farge. Og samtidig synes jeg at hvite sneakers er skikkelig klassisk og kult. Så det måtte bli en kombinasjon av en rosa og hvit sko, smiler Johannes Høsflot Klæbo, som denne våren har lansert Speedgoat 5 Klæbo Edition sammen med Run AS og HOKA. Som 17-åring, samtidig som han bestemte seg for å bli verdens beste langrennsløper, kontaktet han oss for å bli en del av HOKA-familien – og vi fikk bli med på reisen hans mot gullmedaljer og rekorder.

Les mer
TRENING
Det høres helt frelst ut, men jeg løper og gliser i skogen

Ekteparet Mari Fenre og Tobias Dahl Fenre er begge tatt ut til VM i terreng- og fjelløping som startet i Innsbruck 6. juni. Her får du et innblikk i alt fra treningen deres til mentale strategier og skovalg.

Les mer
TRENING
Kristoffers løpsrapport fra Snowdonia ultra trail i mai

Et av de beste og fineste løpene jeg har løpt!

Kristoffer Eftedal er 26 år og kommer fra Sandefjord. Han er en av de beste terrengløperne vi har i Norge og han foretrekker å løpe langt, såkalte ultraløp. I mai tok han turen til Wales i Storbritannia for å delta i ultraterrengløpet Snowdonia Ultra Maraton.

Les mer
TRENING
HOKA Run Club er etablert – vi vil løpe sammen med deg!

Like før jul gikk vi i HOKA Norge ut i våre kanaler og søkte etter HOKA Run Club captains. Responsen var enorm, og de ulike Run Club’ene er nå etablert. Vi brenner for at flest mulig skal finne glede i løping og aktivitet, og hva er vel bedre enn å dele opplevelsen sammen med andre? Vårt mål er at HOKA Run Club skal være en sosial arena for løping hvor alle føler seg inkludert og velkommen.

Les mer
TRENING
Sylvias løpsrapport fra VM Skyrace i Nord-Italia

Domodossola - en ikke fullt så kjent fjellby helt nord i Italia på grensen til Sveits, midt mellom Lago Maggiore i øst og Zermatt i vest, omringet av høye, spektakulære og rå fjell! Innerst i dalen mot Sveits skulle verdensmesterskapet i Skyrunning gå i en løype på 2600 høydemetre over 31 kilometer.

Les mer
TRENING
Therese Johaug x HOKA

Therese Johaug lanserte for første gang i 2021 en ny skomodell i samarbeid med Hoka. To år senere har den tredje versjonen kommet. Mach er en lettvektssko til både trening og fritid, og modellen har blitt manges favoritt til den daglige løpeturen.

Nå har Therese lagt opp som profesjonell langrennsløper, men har i seneste tid vist seg å være en svært habil løper. Vi ser frem imot å følge henne på veien videre, konkurrerende med løpesko på beina i stedet for ski.

Les mer
TRENING
Gabriella Mathisen - Fra rus til verdens tøffeste ultraløp

Fra å være en liten jente med store drømmer, til å bli en voksen kvinne som lever ut drømmen, har livet vært alt annet enn enkelt for Gabriella Mathisen (34). Gasellen med de lette stegene. Fighteren som aldri stopper. Ultraløperen - og mennesket med den unike utholdenheten.

Les mer
TRENING
Sylvias løpsrapport fra Marathon du Mont Blanc 2022

Sylvia Nordskar har løpt og vunnet flere av de største terrengløpene i Norge. Nå har hun fullført det populære fjelløpet Marathon du Mont Blanc i Chamonix og vi tok en prat med Sylvia for å høre hvordan det gikk.

Les mer
TRENING
Hoka X Untold Movement

Untold Movement… Hva er det? Det høres kanskje litt mystisk ut, men, ok, du befinner deg nå på Run.no så det må jo ha med løping å gjøre. Og det er helt riktig. Nærmere bestemt terrengløping. Fem eliteløpere har slått seg sammen og dannet et løpeteam. Vi tok en prat med mannen bak, tidligere friidrettsutøver Sindre Buraas, for å få en nærmere forklaring på hva Untold Movement dreier seg om.

Les mer
Mach 4 Johaug edition

Therese Johaug lanserte for første gang i 2021 en ny skomodell i samarbeid med Hoka. Ett år senere ble det sluppet en ny farge som ble manges sommerfavoritt, både som sneaker og løpesko.

Les mer
TRENING
Tecton X - Nå er oppgraderingen her

I fjor skrev vi om nyheten Tecton X. En terrengløpesko med karbonplate. Den høstet stor begeistring hos terrengløperne og var virkelig en nyvinning fra HOKA. Allerede nå har oppgraderingen ankommet, altså Tecton X 2, og vi er ikke mindre begeistret! Dette er en sko som har alt du kan drømme om i en terrengsko mener vi. I hvert fall hvis målet er å løpe lenge og raskt, i variert terreng. Da Tecton X kom i 2022 var det noe av det mest innovative og spennende innenfor terrengsegmentet! Her kan du lese hva vi skrev om Tecton X da den ble lansert i fjor.

Les mer
TRENING
HOKA Lofoten Skyrace

At det er vakkert i Lofoten er vi vel alle enige om, enten vi faktisk har vært der eller bare sett bilder derfra. Så se for deg et løp i disse omgivelsene med spektakulære fjell, utsikt mot havet og hvite sandstrender. DER har du HOKA Lofoten Skyrace.

Les mer
TRENING
Skiskytterduoen Tiril Eckhoff og Ingrid Tandrevold

Duoen Tiril Eckhoff og Ingrid Tandrevold er blant Norges mest meritterte skiskyttere og kommer begge fra det sterke skiskyttermiljøet i Fossum IF i Bærum. I tillegg til å trene mye sammen, har de også sin egen podcast.

Les mer
Side 1 av 2

Er man nysgjerrig
blir livet aldri kjedelig

Psykolog, naturentusiast og HOKA-ambassadør Angelika Sverdrup startet å løpe for ni år siden. I likhet med mange andre var det boka Born to Run av Christopher McDougall som inspirerte henne til å ta den første løpeturen.
– Jeg hadde aldri drevet med løping før, men ble raskt bitt av basillen, og engasjerte meg etter hvert i alt løperelatert.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: privat

Sko- og treningstips til vintersesongen

Konkurransesesongen går mot slutten og for mange betyr det en roligere grunntreningsperiode i månedene som kommer. Vi gir deg sko- og treningstipsene som får deg gjennom vinteren på en smidig og motiverende måte.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN