Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde
Foto: Camilla Nanseth

Testvinneren Cielo X1 - Gir en enorm respons og sprett i steget

Cielo X1 ble nettopp kåret til testvinner i Aftenpostens store test av supersko. Vi har hatt skoen ute på et knippe habile testløpere en stund allerede, og rukket å få deres tilbakemeldinger.

«Jeg både har løpt fortere, målt lavere laktat, og opplevd raskere restitusjonstid med Cielo X1 på føttene». Cielo X1 ble lansert 1. februar og kan skilte med tittelen HOKAs mest responsive sko til nå. Her er hva testløperne sier om fartsvidunderet.

– Cielo X1 er et meget godt tilskudd i HOKA sin skopark som gjør den 100 % komplett. Cielo X1 er for det første veldig komfortabel på foten, dette kombinert med meget god demping er det et trygt valg for lange løp på hardt underlag. Selv med mye såle er det lett å lande på forfoten og få god respons som gjør den høyaktuell på kortintervall og distanser ned mot 10 kilometer også. 

Sindre Buraas

Coach og tidligere profesjonell langdistanseløper

– Disse skoene har virkelig blitt en favoritt til raskere økter. De er myke og komfortable, men samtidig raske, hvilket har gjort at jeg både har løpt fortere, målt lavere laktat, og opplevd raskere restitusjonstid i etterkant av intervalløkter.

Selma Løchen Engdal

Mellomdistanseløper

– Første tanken som slo meg da jeg fikk Cielo X1 på beina var "nå vil jeg debutere i maraton gateløp!" En fantastisk responsiv sko, med myk og behagelig overdel som kan strammes skikkelig til og sitter godt.

Sylvia Nordskar

Profesjonell sti- og fjelløper

– Jeg har brukt Cielo X1 på flere intervalløkter på både grus, tartan og mølle. Liker responsen og løpsfølelsen utrolig godt, og de er førstevalget mitt på neste gateløp (halvmaraton) på grunn av at de gir meg bedre løpsøkonomi enn andre sko! I tillegg er de behagelige å ha på og sitter godt på foten.

Sigrid Jervell Våg

Langdistanseløper med 14 NM-medaljer

– Førsteinntrykket av Cielo X1 er ekstremt bra. En helt annen sko enn Rocket X2, med mer rocker-form og mer demping, samtidig som den beholder den gode responsen i sålen som er i Rocket X2. Brukes på alt fra terskeløkter til konkurransespesifikke økter mot Ironman. Blir definitivt en sko man vil se på mange usponsede føtter i både triatlon- og løpemiljøet internasjonalt på alt fra 10k til maraton og Ironman.

Kristian Grue

Profesjonell triatlet

– Synes de gir en ekstrem sprett og respons i steget. Liker også passformen på skoen, da den ikke er for «stor og klumpete», selv om den er bygd opp og har bra demping. Har brukt skoen på langintervaller, blant annet på 5 x 6 min og 10 x 1000 meter, og synes de kommer best til sin rett på asfalt og mølle.

Malin Edland

Mellom- og langdistanseløper med ti NM-medaljer

– Cielo X1 er en helt sinnssyk sko! Det er uten tvil på listen over de kjappeste sko jeg har testet. Ekstremt responsiv. Den føles utrolig lett på foten og støtter på alle de riktige stedene. Jeg har selv ganske høy fotbue og ganske bred fot, men det var overhodet ingen problem og syntes egentlig den satt som et skudd med det samme. Det er helt klart en sko som er laget for fart – jo kjappere man løper desto mer svarer den tilbake og gir nesten en følelse av at beina flytter seg selv. Dette blir helt klart min go to-sko på maraton og halvmaraton i 2024.

Martine Hoaas

Profesjonell triatlet

Foto: Camilla Nanseth

– For meg med høy vrist var det ikkje noe problemer å få de på og de var gode på hælen som eg har hatt en del plager med i løpet av løpekarrieren. Eg får skikkelig lyst å løpe fort, for de gir en utrolig respons, selv på mølla. Gleder meg til å løpe intervaller med disse på bar asfalt! Blei så motivert at eg meldte meg på et nytt maraton i høst.

Ingvill Måkestad Bovim

Tidligere profesjonell mellomdistanseløper

Vi tok med en bag med Cielo X1 ned til Ulsteinvik og lot de ansatte i Sport 1 få teste skoene på innendørs bane. Butikksjef på Sport 1 Ulsteinvik, Steffen Frøystad, som for øvrig pryder bildet i toppen av denne saken, har følgende å si om skoen: "største problemet med skoen er at den er vanskelig å få tak i... for makan til respons har eg ikkje kjent før. Og eg har testa mykje sko. Måtte ta på meg mine gamle sko som eg er overmåte fornøgd med berre for å kjenne om Cielo'en virkelig var så RÅ, og det var den. Gamleskona når den ikkje opp til knena....kjekkaste skoen eg har testa og eg gler meg til juni då eg endelig får min størrelse tredd på foten og då skal det springast og sprettast sommeren til endes. Ein rein og skjer nytelse å ha på foten."

Les mer om HOKA Cielo X1 her: HOKAs mest responsive sko til nå
Foto: Camilla Nanseth
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Testvinneren Cielo X1
har en ekstrem respons
og sprett i steget

- her er utøvernes reaksjoner på superskoen.
Les mer
Illustrasjonsbilde

Ekstrem demping
møter karbonplate

Ta vel imot HOKAs mest veldempede veisko til nå, maksimalisten Skyward X. En regelbryter av dimensjoner, som leverer maks demping og respons for en skånsom og spretten ride.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN