Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

ARRANGEMENTER

Terrengløp, 29.04.2023
Skogvokteren Ultra

Ruta er komponert av løpssjef Tobias Dahl Fenre og medhjelpere i Grenland Ultra Runners. Her løper du i variert terreng i skogene rundt Porsgrunn og Skien i en runde på 88 km.

- "Lavterskel, umerka og 100% stimagi"

Porsgrunn, Vestfold og Telemark
Gå til arrangementet
Gateløp, 01.05.2023
Grue Halvmaraton

Bli med i løpetoget 1. mai!

21,1 km asfalt og så godt som flatt hele veien gjør dette til Norges raskeste halvmaraton. Om målet er å perse så er det gode muligheter her!

Det arrangeres også et løpsseminar søndag 30. april. Dette vil du ikke gå glipp av! Jann Post tar en gjennomgang av traséen og deler sine beste tips for en optimal løpsopplevelse. Kl 20 holdes det middagsbuffet på Skaslien Gjestgiveri. Seminar og middagsbuffet har et begrenset antall plasser så vær kjapp!

Grue, Innlandet
Gå til arrangementet
Gateløp, 24.05.2023
HOKALØPET Røros

Sport 1 Røros arrangerer 5. utgave av HOKALØPET onsdag 24. mai. Dette er et lavterskel arrangement som passer alle aldre og utgangspunkt, og man kan velge mellom trimklasse uten tid, trim på tid og konkurranseklassen. Distansen er 5 km. Det er også et eget barneløp på 1 km. Løpet starter og kommer i mål ved Sport 1 Røros. Alle deltakere får deltakerpremie og klassevinnerne vinner hvert sitt par med HOKA sko. Det vil også være mulighet til å prøve demosko fra HOKA. Påmelding sendes til tmg@sport1.no.

Røros, Trøndelag
Terrengløp, 01.07.2023
HOKA Lofoten Skyrace

Dette er et fantastisk arrangement både for eliten og mosjonisten. Du velger selv om du ønsker å oppleve den spektakulære naturen ved å komme raskest mulig til mål eller ta det som en tur. Opplevelsen blir uansett et minne for livet. Siste stigning over Matmora er bratt, tøff og mektig, den får du «heldigvis» med deg samme om du velger 10, 15 eller 32 km distansen. Arrangøren sørger for at man blir godt ivaretatt både på start, underveis og etter målgang.

Svolvær, Nordland
Gå til arrangementet
Gateløp, 03.09.2023
HOKA Hamar Maraton

Sammen med H3 Hamar ønsker vi å skape et arrangement som skal begeistre, skape felleskap og gi deltagerne mestringsfølelsen. Vi ønsker å skape idrettglede - for alle! Du kan velge mellom distansene 5 km, 10 km, 21 km og 42 km. De tre beste på hver distanse vinner hvert sitt par med HOKA løpesko!

Skibladnerbrygga, Innlandet
Gå til arrangementet
Side 1 av 1
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere
LØP TIL TOPPEN