Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

ARRANGEMENTER

Terrengløp, 23.03.2024
HOKA Torekov-Båstad

Løp fra Torekov til Båstad i et av Sveriges vakreste områder langs vestkysten i Skåne, rett nord for Helsingborg. Distansen mellom de to pittoreske byene er på rett under 22 kilometer og 450 høydemeter, og traseen er variert og vakker – noen tekniske partier, noen mer lettløpte, og med havet ved siden av deg hele veien. Du kan delta i enten konkurranse- eller mosjonsklassen og ta det akkurat i ditt tempo.

Båstad, Skåne i Sverige
Gå til arrangementet
Gateløp, 07.04.2024
H3 Hamar HOKA Vårløp

Løp våren i møte og grav frem igjen fartsfølelsen etter vinteren med dette flate og fine løpet langs Mjøsa. Starten går fra Skibladnerbrygga sentralt i Hamar og følger mjøskanten bortover på lettløpte grusveier og noe asfalt. Distansene du kan velge blant er 5 km og 10 km. En fin måte å sparke i gang konkurransesesongen på!

Hamar, Innlandet
Gå til arrangementet
Gateløp, 01.05.2024
Grue Halvmaraton

Grue Halvmaraton hevder å være Norges raskeste halvmaratontrasé, om ikke Europas raskeste. Her er det færre høydemeter enn i Valencia Halvmaraton, og løpet er AIMS-sertifisert for internasjonalt godkjente resultater. Samtidig er det viktig å understreke at dette løpet ikke kun er for eliten. Alle som ønsker å prøve seg på personlig rekord, uansett nivå, er velkommen til å teste ut de flate landeveiene rundt Grue, som ligger rett nord for Kongsvinger. Distansene du kan bryne deg på er 21,1 kilometer eller 10 kilometer.

Grue, Innlandet
Gå til arrangementet
Blandeveisløp, 22.05.2024
HOKAløpet Røros

Sport 1 Røros arrangerer HOKAløpet onsdag 22. mai. Dette er et lavterskel arrangement som passer alle aldre og utgangspunkt, og man kan velge mellom trimklasse uten tid, trim på tid og konkurranseklassen. Distansen er 5 km. Det er også et eget barneløp på 1 km. Løpet starter og kommer i mål ved Sport 1 Røros. Alle deltakere får deltakerpremie og klassevinnerne vinner hvert sitt par med HOKA sko. Påmelding sendes til tmg@sport1.no.

Røros, Trøndelag
Terrengløp, 15.06.2024
Birkebeinerløpet

Norges største terrengløp! Løypa på 21 km går i fint skogsterreng på variert underlag - på sti, kjerrevei, gressbelagt skitrasé i gamle OL-løyper og sykkelstier. Vi er som vanlig på plass i Håkons Hall torsdag, fredag og lørdag, bare se etter den store blå HOKA-standen. Vi stiller med et knallbra utvalg av modeller som vi kjører gode tilbud på, eller om du bare har lyst til å slå av en god HOKA-prat.

Lillehammer
Gå til arrangementet
Terrengløp, 06.07.2024
HOKA Lofoten Skyrace

Spektakulært skyrace mellom Svolvær og Lauvika i Lofoten hvor du krysser fjell som Matmora (788 moh). Variert underlag med alt fra bratte og tekniske partier til mer lettløpte strekker. Velg mellom tre ulike distanser; 10 km og 900 høydemeter, 15 kilometer og 1000 høydemeter, eller 32 kilometer og 1650 høydemeter. Det finnes både tur- og konkurranseklasser med og uten tidtaking. HOKA Lofoten Skyrace er ikke bare en utfordring, men også en naturopplevelse i et av landets vakreste omgivelser.

Svolvær, Nordland
Gå til arrangementet
Side 1 av 1
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere
LØP TIL TOPPEN