Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

ARRANGEMENTER

Terrengløp, 06.07.2024
HOKA Lofoten Skyrace

Spektakulært skyrace mellom Svolvær og Lauvika i Lofoten hvor du krysser fjell som Matmora (788 moh). Variert underlag med alt fra bratte og tekniske partier til mer lettløpte strekker. Velg mellom tre ulike distanser; 10 km og 900 høydemeter, 15 kilometer og 1000 høydemeter, eller 32 kilometer og 1650 høydemeter. Det finnes både tur- og konkurranseklasser med og uten tidtaking. HOKA Lofoten Skyrace er ikke bare en utfordring, men også en naturopplevelse i et av landets vakreste omgivelser.

Svolvær, Nordland
Gå til arrangementet
Baneløp, 31.08.2024
HOKA-mila

Sammen med friidrettsklubben Moelven IL arrangerer HOKA et splitter nytt løp lørdag 31. august. 10 000 meter på bane, et løp for alle! 

HOKA-mila arrangeres på den nye blå banen i Moelv, Skarpsno Arena, det vil si 25 runder uten en eneste høydemeter.

Alle deltakere deles inn i heat slik at man løper med jevngode løpere og får adekvat matching underveis. Dette er en gyllen mulighet til raske tider enten du jakter personlig rekord eller NM-kravet på 10 000 meter.

Moelv, Innlandet
Gå til arrangementet
Side 1 av 1
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere
LØP TIL TOPPEN