Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde
Foto: Erik Johnsen

Skoprat med Narve

Hoka-løper Narve Gilje Nordås har gjestet Løpeskopodden til Löplabbet, og det er tydelig at gutten kan mer enn å løpe fort. Tune inn for en deilig nerdete skoprat som gir deg et godt innblikk i ulike HOKA-modeller, men også treninga til en av verdens beste mellomdistanseløpere.
Hvilke sko brukte Narve på daffetur etter medaljeprestasjonen i sommerens VM? Hva er den overordna favorittskoen? Og hvilken modell går han for på 10 kilometer gateløp? Denne episoden av Løpeskopodden er stor underholdning for alle HOKA-fans.
Solid skokompetanse

Som tidligere Löplabbet-ansatt har Narve Gilje Nordås opparbeidet seg en solid kompetanse på sko, noe som har gjort det lettere for ham å navigere i skojungelen og ikke minst velge riktige og gode sko til rett bruk.

– Man kan nesten føle med fingrene om et mellomsålemateriale er bra eller ikke, og det merket jeg med en gang i HOKA Rocket X 2, der er alt på plass med letthet, respons og hele pakka, forteller han i podkasten.

Det var blant annet denne modellen som gjorde at Narve signerte med HOKA tidligere i år. Han understreker viktigheten av å ha en god sko til løping på terskel i sortimentet, slik at han får gjort alle kvalitetsøktene som må til.

– Rocket X 2 var ikke bare like god som skoene jeg hadde løpt i tidligere, den var til og med hakket bedre, så da var valget enkelt, sier Narve.

Han trekker fram dem enorme responsen, beskyttelsen og dempingen i hælen og den rette stivheten i karbonfiberplaten som noen av de gode egenskapene.

– Det er vanskelig å beskrive, du må bare prøve den, konkluderer han.
Favorittskoen

Løpeskopodden drives av Tor Fauske, daglig leder i Löplabbet Norge, og Henrik Nortug, butikksjef på Löplabbet Lade. Det er særlig ett spørsmål som går igjen til alle gjestene som er innom podkasten: Hva er favorittskoen?

Narve er kjapt ute med å trekke fram HOKA Mach X:

– Den funker til absolutt alt, enten det er 2.50-fart eller 6.30-fart, en rask 5-kilometer eller langtur; grus, asfalt, mølle. Det er som en venn som er der for deg, uansett hvor du er i livet.
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Er man nysgjerrig
blir livet aldri kjedelig

Psykolog, naturentusiast og HOKA-ambassadør Angelika Sverdrup startet å løpe for ni år siden. I likhet med mange andre var det boka Born to Run av Christopher McDougall som inspirerte henne til å ta den første løpeturen.
– Jeg hadde aldri drevet med løping før, men ble raskt bitt av basillen, og engasjerte meg etter hvert i alt løperelatert.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: privat

Sko- og treningstips til vintersesongen

Konkurransesesongen går mot slutten og for mange betyr det en roligere grunntreningsperiode i månedene som kommer. Vi gir deg sko- og treningstipsene som får deg gjennom vinteren på en smidig og motiverende måte.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN