Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde
Foto: Erik Johnsen

Skoprat med Narve

Hoka-løper Narve Gilje Nordås har gjestet Løpeskopodden til Löplabbet, og det er tydelig at gutten kan mer enn å løpe fort. Tune inn for en deilig nerdete skoprat som gir deg et godt innblikk i ulike HOKA-modeller, men også treninga til en av verdens beste mellomdistanseløpere.
Hvilke sko brukte Narve på daffetur etter medaljeprestasjonen i sommerens VM? Hva er den overordna favorittskoen? Og hvilken modell går han for på 10 kilometer gateløp? Denne episoden av Løpeskopodden er stor underholdning for alle HOKA-fans.
Solid skokompetanse

Som tidligere Löplabbet-ansatt har Narve Gilje Nordås opparbeidet seg en solid kompetanse på sko, noe som har gjort det lettere for ham å navigere i skojungelen og ikke minst velge riktige og gode sko til rett bruk.

– Man kan nesten føle med fingrene om et mellomsålemateriale er bra eller ikke, og det merket jeg med en gang i HOKA Rocket X 2, der er alt på plass med letthet, respons og hele pakka, forteller han i podkasten.

Det var blant annet denne modellen som gjorde at Narve signerte med HOKA tidligere i år. Han understreker viktigheten av å ha en god sko til løping på terskel i sortimentet, slik at han får gjort alle kvalitetsøktene som må til.

– Rocket X 2 var ikke bare like god som skoene jeg hadde løpt i tidligere, den var til og med hakket bedre, så da var valget enkelt, sier Narve.

Han trekker fram dem enorme responsen, beskyttelsen og dempingen i hælen og den rette stivheten i karbonfiberplaten som noen av de gode egenskapene.

– Det er vanskelig å beskrive, du må bare prøve den, konkluderer han.
Favorittskoen

Løpeskopodden drives av Tor Fauske, daglig leder i Löplabbet Norge, og Henrik Nortug, butikksjef på Löplabbet Lade. Det er særlig ett spørsmål som går igjen til alle gjestene som er innom podkasten: Hva er favorittskoen?

Narve er kjapt ute med å trekke fram HOKA Mach X:

– Den funker til absolutt alt, enten det er 2.50-fart eller 6.30-fart, en rask 5-kilometer eller langtur; grus, asfalt, mølle. Det er som en venn som er der for deg, uansett hvor du er i livet.
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Testvinneren Cielo X1
har en ekstrem respons
og sprett i steget

- her er utøvernes reaksjoner på superskoen.
Les mer
Illustrasjonsbilde

Ekstrem demping
møter karbonplate

Ta vel imot HOKAs mest veldempede veisko til nå, maksimalisten Skyward X. En regelbryter av dimensjoner, som leverer maks demping og respons for en skånsom og spretten ride.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN