Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

Ekstrem demping møter karbonplate

Ta vel imot HOKAs mest veldempede veisko til nå, maksimalisten Skyward X. En regelbryter av dimensjoner, som leverer maks demping og respons for en skånsom og spretten ride.

Her har vi kasta alle regelbøker på båten og kjørt på med alt vi har klokkertro på. Resultatet er HOKAs desidert mest dempende veisko til nå. Den myke og responsive mellomsåla er pressa til det ekstreme med en sålehøyde på hele 48 millimeter i hælen og 42 i forfoten på herremodellen.

Mange husker – og var tilhengere av – HOKAs Bondi X. I arbeidet med utviklingen av denne skoen, innså vi at vi var i ferd med å lage en helt ny sko, med mer av alt. Slik ble SKYWARD X til, maksimalisten som ser voluminøs ut, men som føles livlig og lett på føttene i mil etter mil.

Mye av alt: demping, stabilitet og respons

Dempesystemet i SKYWARD X innebærer at det er plassert en konveks, kurvet karbonfiberplate inne i sålen, designet for å dytte godt fra seg i hvert steg.

Platen er formet som en H med to tverrgående stag under mellomfoten for å sørge for torsjonsstivhet. I tillegg er platen vinget noe opp på sidene på yttersiden av skoen for å sikre ytterligere stabilitet i landingen.

Når det gjelder mellomsålematerialet, finner vi superskummet PEBA nærmest foten, noe som gir en livlig og spretten løpsfølelse, mens super critical EVA-skum rammer sålebasen inn og skaper en stabil plattform.

Komfort og slitestyrke til de lange turene

Overdelen i SKYWARD X er laget av resirkulert polyester som omslutter foten på en komfortabel måte, med myk polstring rundt hælen. Det er også godt med slitegummi i yttersålen her, slik at både holdbarhet og grep er ivaretatt.

Dette er skoen for de lange løpeturene, men også for hverdagsturene og restitusjonsjoggen hvor du vil skåne beina best mulig, uten at det går på bekostning av en livlig løpsfølelse. For mindre erfarne eller tyngre løpere, kan dette også fungere som en ypperlig konkurransesko på de lengste distansene.

Til tross for at dette er MYE sko, føles den ikke sånn på foten. Og til tross for at vi snakker HØY sålestack, oppleves Skyward X overraskende stabil og trygg å løpe i. More is virkelig more, av og til!

- Sålehøyde: 48/42 mm (herre). 46/40 mm (dame).

- Drop: 6 mm

- Vekt: 283 gram (US 8) / 321 gram (US 10)

- Anbefalt underlag: Asfalt, grus, tredemølle, tartandekke.

- Veiledende pris: 3199 kr

Gå til produktet her: SKYWARD X
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Testvinneren Cielo X1
har en ekstrem respons
og sprett i steget

- her er utøvernes reaksjoner på superskoen.
Les mer
Illustrasjonsbilde

Ekstrem demping
møter karbonplate

Ta vel imot HOKAs mest veldempede veisko til nå, maksimalisten Skyward X. En regelbryter av dimensjoner, som leverer maks demping og respons for en skånsom og spretten ride.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN