Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

Duket for HOKA-mila i Moelv

Sammen med friidrettsklubben Moelven IL arrangerer HOKA et splitter nytt løp lørdag 31. august. 10 000 meter på bane, et løp for alle!
HOKA-mila arrangeres på den nye blå banen i Moelv, Skarpsno Arena, det vil si 25 runder uten en eneste høydemeter.
Alle deltakere deles inn i heat slik at man løper med jevngode løpere og får adekvat matching underveis. Dette er en gyllen mulighet til raske tider enten du jakter personlig rekord eller NM-kravet på 10 000 meter.
Jevne heat

Arrangørene understreker at dette er et løp for alle, enten man løper mila på drøye timen eller under halvtimen. De lover god stemning og folkefest-rammer rundt det nye, publikumsvennlige løpet.

– Vi henvender oss først og fremst til mosjonistene, sier leder i Moelven IL Friidrett Andre Saxegaard i en artikkel på kondis.no 

– Det finnes mange langløp utenfor bane, på asfalt, i terreng og i fjell, men så å si ingen 10 000-meter på bane for mosjonister. Dette vil vi gjøre noe med, og vi skal lage en løpefest for alle. Det blir mange heat, slik at deltagerne melder seg på med antatt sluttid og løper da sammen med de som er like gode som en selv.

Kapasiteten er 400 deltagere, fordelt på oppimot åtte heat spredd utover dagen.

Arrangøren ønsker å samarbeide med Moelv Handelsstand slik at det blir liv og røre i hele mjøsbyen denne lørdagen.

Et løp for alle

HOKA er med som stolt sponsor og har stor tro på at konseptet kan falle i smak hos mange løpere.

– Løping er veldig målbart, og framgang er alltid gøy. En ny personlig rekord har like stor verdi for løperen som setter den, uavhengig av om rekorden lyder 28 eller 58 minutter. En personlig rekord vitner uansett om at løperen bak rekorden har gjort noe riktig, og er en litt sprekere versjon av seg selv. Det ønsker vi å feire ved å legge til rette for gode tider og god stemning i HOKA-mila, sier Sara Skarabot i Run.

– Om du løper 10 000 meter på under halvtimen eller godt over timen, HOKA-mila passer for alle, avslutter Moelven-lederen. 
Meld deg på HOKA-mila her: https://runagain.com/no/run/HOKA-mila
Foto: Moelven IL Friidrett
Her kan du sette pers på 10 000 meter lørdag 31. august når HOKA-mila arrangeres for første gang.
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Testvinneren Cielo X1
har en ekstrem respons
og sprett i steget

- her er utøvernes reaksjoner på superskoen.
Les mer
Illustrasjonsbilde

Ekstrem demping
møter karbonplate

Ta vel imot HOKAs mest veldempede veisko til nå, maksimalisten Skyward X. En regelbryter av dimensjoner, som leverer maks demping og respons for en skånsom og spretten ride.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN