Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

Nok en bestselger er lansert - av og for en verdensmester!

Rosa er liksom min farge. Og samtidig synes jeg at hvite sneakers er skikkelig klassisk og kult. Så det måtte bli en kombinasjon av en rosa og hvit sko, smiler Johannes Høsflot Klæbo, som denne våren har lansert Speedgoat 5 Klæbo Edition sammen med Run AS og HOKA. Som 17-åring, samtidig som han bestemte seg for å bli verdens beste langrennsløper, kontaktet han oss for å bli en del av HOKA-familien – og vi fikk bli med på reisen hans mot gullmedaljer og rekorder.
Sommertid betyr ikke fri for en verdensmester

For Johannes betyr det at barmarkstreningen ligger foran ham i form av milevis med løping, rulleski og sykling. Og nå i disse snøfrie månedene er det løpeskoene som er det viktigste utstyret for en verdensmester som er avhengig å ta godt vare på føtter, bein og rygg. – Gode løpesko med skikkelig demping, riktig oppbygning og en myk og tilpasningsdyktig såle er utrolig viktig. Med tanke på min egen lidenskap for å finne den perfekte løpeskoen som gir den helt spesielle følelsen, er jeg stolt over å ha fått være med å teste og designe hele 9 Klæbo Edition modeller sammen med Run AS og HOKA, forteller Johannes.

Den unike HOKA-følelsen

Johannes unner alle som liker å løpe og gå turer i terrenget, opplevelsen av hvordan skikkelig gode løpesko kjennes på beina – og ikke minst hvordan små detaljer og justeringer kan bety den store forskjellen. – Selv fikk jeg kjenne på den unike HOKA-følelsen for første gang da morfaren min hadde investert i et par fordi han hadde vonde knær. Da jeg fikk prøve dem ble jeg ble frelst, og jeg har aldri brukt noe annet siden. Jeg trenger ikke å prøve nye sko en gang! Størrelse 44 2/3 sitter alltid som et skudd, og ikke vier de seg ut og mister fasongen heller. Enkelt og forutsigbart, akkurat sånn jeg liker det i en travel hverdag med mye farting og opplegg.

Speedgoat 5 Klæbo Edition – nylansert modell i rekken av bestselgere

Som de andre modellene som er testet og designet av Klæbo gjennom årene, har også Speedgoat 5 Klæbo Edition allerede rukket å bli en bestselger. – Teamet hos HOKA er utrolig profesjonelle, og det er veldig spennende å se hvordan de jobber med alle faktorer som skal til for å produsere de ultimate løpeskoene – både når det gjelder passform, funksjon og design. Og ikke minst har det vært artig å få være med å leke seg litt med farger og stil på nye modeller sammen med teamet, forteller Johannes.

Tar steget mot gull på hjemmebane

Blant de neste store målene for Johannes, er det spesielt VM i Trondheim i 2025 som utpeker seg. – Det er klart at jeg gleder meg til ny publikumsrekord rett utenfor der jeg bor, om under to år faktisk, forteller Johannes entusiastisk på klingende trøndersk. – Da anbefaler jeg alle til å møte opp til folkefest, jeg kan i hvert fall love at jeg skal gi alt.

FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Spretten oppdatering:
HOKA Mach 6

Den sjette versjonen av Mach har fått et nytt prestasjonsskum for en kvikkere og mer responsiv stegavvikling. Bronsevinner på 1500 meter i VM, Narve Gilje Nordås, kaller det en enorm oppgradering.
Les mer
Illustrasjonsbilde

HOKAs mest
responsive sko til nå

Nå lanseres Cielo X1 – HOKAs mest avanserte innovasjon med karbonfiberplate, PEBA-skum og aggressiv rocker. Utviklet for flyt, fart og godt driv i steget på konkurransedagen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN