Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

M MACH X

Hva får du hvis du kombinerer komforten og supporten fra anerkjente Mach med en mellomsåle i PEBA-skum og en PEBAX® plate? Du ser på den her. Heng på, for nye Mach X står ikke og venter på perrongen!
Her er en nyhet vi har gledet oss enormt til å dele med dere! Du vet den utrolig godt trente løperen som kan dra feltet i mil etter mil, men som også er rask nok til å vinne spurten? Der har du Mach X.
  • Vi starter fra toppen. Overdelen er i en vegansk engineered jaquard mesh og gir et veldig godt fothold. Kombinert med resirkulerte og solide lisser får du justert og tilpasset akkurat slik du ønsker, og en fast helkappe sikrer god stabilitet i helen.
  • I mellomsålen finner vi et lag med PEBA skum nærmest foten. Utrolig komfortabelt og skånsomt, men samtidig over 30% mer responsivt enn skum vi har hatt i tidligere sammenlignbare modeller. Videre finner vi en PEBAX ® plate som strekker seg gjennom hele skoens lengde, og bidrar til både energiretur og stabilitet. Pakket inn i en solid grunnmur av EVA-skum blir mellomsålen komplett.
  • På undersålen finner vi solid med slitegummi, som bidrar til at Mach X er en skikkelig milsluker. Denne skoen tåler mange timer og mil med dunking på veien!
  • En Mach-sko mer skånsom, stabil og responsiv enn noen gang før. Komfortabel nok til de lengste turene på hardt underlag og rask nok til øktene hvor du skal dra på. Run like race day all day!

" Jeg har vært så heldig å få bruke Mach X siden oktober 2022 - og det er ingen sko i parken jeg har løpt mer med siden. Jeg har nå logget 820 km med dem.  Her har du en (vei)sko som kan alt. Den rolige morgenjoggen. Langturen på hardt underlag hvor du vil ha en skånsom sko som tar godt vare på kroppen. Eller intervalløkten hvor du vil ha en sko som svarer. Jeg har løpt maraton med dem, x-antall morgenjogger på grus og asfalt, langturer, intervaller på mølle og runde på runde inne på Bislett i vinter. Pace fra 5-tallet/km og ned til under 3:00/km. Asfalt, grus, tredemølle, tartandekke. Hele veien har den gjort jobben!"

- Sigurd Lund Røer, ivrig løper og Sales og Event rep. i HOKA

M MACH X
M MACH X
M MACH X
M MACH X
M MACH X
M MACH X
M MACH X
M MACH X
M MACH X
M MACH X
M MACH X
M MACH X
M MACH X
M MACH X
M MACH X
M MACH X
M MACH X
M MACH X
Farge:
Ocean Mist / Lime Glow
M MACH X
Farge:
Cerise / Cloudless
M MACH X
Farge:
Dusk / Cloudless
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
39 mm i hel. 34 mm i forfot. 5 mm dropp.
Vekt:
266 gram (us 10)
Anbefalt underlag:
Asfalt, grus, tredemølle, tartandekke
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Sylvia Nordskar til
topps i prestisje-
tungt fjelløp

Fjelløpet Zegama–Aizkorri er som terrengløpingens Tour de France, et prestisjeoppgjør i løypa og en folkefest av dimensjoner rundt løypa. HOKA-løper Sylvia Nordskar gikk helt til topps i årets utgave av løpet.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Fotorunners

Testvinneren Cielo X1
har en ekstrem respons
og sprett i steget

- her er utøvernes reaksjoner på superskoen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN