Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

M MACH X

Hva får du hvis du kombinerer komforten og supporten fra anerkjente Mach med en mellomsåle i PEBA-skum og en PEBAX® plate? Du ser på den her. Heng på, for nye Mach X står ikke og venter på perrongen!
Her er en nyhet vi har gledet oss enormt til å dele med dere! Du vet den utrolig godt trente løperen som kan dra feltet i mil etter mil, men som også er rask nok til å vinne spurten? Der har du Mach X.
  • Vi starter fra toppen. Overdelen er i en vegansk engineered jaquard mesh og gir et veldig godt fothold. Kombinert med resirkulerte og solide lisser får du justert og tilpasset akkurat slik du ønsker, og en fast helkappe sikrer god stabilitet i helen.
  • I mellomsålen finner vi et lag med PEBA skum nærmest foten. Utrolig komfortabelt og skånsomt, men samtidig over 30% mer responsivt enn skum vi har hatt i tidligere sammenlignbare modeller. Videre finner vi en PEBAX ® plate som strekker seg gjennom hele skoens lengde, og bidrar til både energiretur og stabilitet. Pakket inn i en solid grunnmur av EVA-skum blir mellomsålen komplett.
  • På undersålen finner vi solid med slitegummi, som bidrar til at Mach X er en skikkelig milsluker. Denne skoen tåler mange timer og mil med dunking på veien!
  • En Mach-sko mer skånsom, stabil og responsiv enn noen gang før. Komfortabel nok til de lengste turene på hardt underlag og rask nok til øktene hvor du skal dra på. Run like race day all day!

" Jeg har vært så heldig å få bruke Mach X siden oktober 2022 - og det er ingen sko i parken jeg har løpt mer med siden. Jeg har nå logget 820 km med dem.  Her har du en (vei)sko som kan alt. Den rolige morgenjoggen. Langturen på hardt underlag hvor du vil ha en skånsom sko som tar godt vare på kroppen. Eller intervalløkten hvor du vil ha en sko som svarer. Jeg har løpt maraton med dem, x-antall morgenjogger på grus og asfalt, langturer, intervaller på mølle og runde på runde inne på Bislett i vinter. Pace fra 5-tallet/km og ned til under 3:00/km. Asfalt, grus, tredemølle, tartandekke. Hele veien har den gjort jobben!"

- Sigurd Lund Røer, ivrig løper og Sales og Event rep. i HOKA

M MACH X
M MACH X
M MACH X
M MACH X
M MACH X
M MACH X
M MACH X
M MACH X
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
39 mm i hel. 34 mm i forfot. 5 mm dropp.
Vekt:
266 g gram (us 10)
Anbefalt underlag:
Asfalt, grus, tredemølle, tartandekke
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Gabriella Mathisens løpsrapport fra Jungle Ultra 2023

Gabriella Mathisen er ekstremløper. Hun søker de tøffeste løpene der det handler om mer enn bestetid. Der du må sloss mot elementene, overkomme frykt og stå i det når det virker umulig. Gabriella har en viljestyrke uten sidestykke og deltar for å vinne. I sommer deltok hun i Jungle Ultra, et løp på 230 kilometer i jungelen i Amazonas. Det skulle vise seg å bli det tøffeste løpet hun har deltatt i hittil. Vi har tatt en prat med Gabriella og fått et innblikk i hvordan det var å løpe i den dypeste jungelen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Beyond the Ultimate

Nok en bestselger er lansert
- av og for en verdensmester!

Rosa er liksom min farge. Og samtidig synes jeg at hvite sneakers er skikkelig klassisk og kult. Så det måtte bli en kombinasjon av en rosa og hvit sko, smiler Johannes Høsflot Klæbo, som denne våren har lansert Speedgoat 5 Klæbo Edition sammen med Run AS og HOKA. Som 17-åring, samtidig som han bestemte seg for å bli verdens beste langrennsløper, kontaktet han oss for å bli en del av HOKA-familien – og vi fikk bli med på reisen hans mot gullmedaljer og rekorder.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN