Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

W ZINAL 2

Med inspirasjon fra det anerkjente fjelløpet Sierre-Zinal ble den superlette terrengskoen Zinal skapt, og her kommer oppfølgeren av den godt likte terrengraceren. La oss presentere Zinal 2!
Når vi knyter på oss Zinal 2 kjenner vi fort igjen den kvikke og responsive følelsen fra forgjengeren. Den skjærer seg gjennom tekniske stier og bratte fjell som en kniv i varmt smør, og du får virkelig lyst til å dra på med denne skoen. La oss se nærmere på spesifikasjonene.
  • Overdelen har fått en total makeover. Her har vi et vegansk, lettvekts-mesh med en integrert tunge som forhindrer bøss fra stiene å lure seg ned i skoen. Ekstra beskyttelse rundt tåboksen og en relativt fast hælkappe som sikrer stabilitet og trygt helgrep. Overdelen er i tillegg lagd for å tørke raskt når du blir våt, som er en god egenskap ved lange treningsturer eller konkurranser i terrenget.
  • I mellomsålen finner vi et CMEVA skum, som er hakket mer responsivt enn hos sin forgjenger. Rocker-formen på sålen hjelper på i stegavviklingen og bidrar til god fremdrift.
  • På undersålen finner vi Vibram® Megagrip Litebase med traction lugs. Knastene har blitt mer aggressive og litt høyere på denne versjonen. Måler nå 5 mm, for å være helt presis.
  • Kort oppsummert: lettere enn originalen, forbedret overdel, responsiv mellomsåle og solide knaster. Ut å fly på sti!
W ZINAL 2
W ZINAL 2
W ZINAL 2
W ZINAL 2
W ZINAL 2
W ZINAL 2
W ZINAL 2
W ZINAL 2
W ZINAL 2
W ZINAL 2
Farge:
Night Sky / Sunlit Ocean
W ZINAL 2
Farge:
Black / Ceramic
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
29 mm i hel. 24 mm i forfot. 5 mm dropp.
Vekt:
189 gram (us 8)
Anbefalt underlag:
Skogsterreng, fjellterreng
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Gabriella Mathisens løpsrapport fra Jungle Ultra 2023

Gabriella Mathisen er ekstremløper. Hun søker de tøffeste løpene der det handler om mer enn bestetid. Der du må sloss mot elementene, overkomme frykt og stå i det når det virker umulig. Gabriella har en viljestyrke uten sidestykke og deltar for å vinne. I sommer deltok hun i Jungle Ultra, et løp på 230 kilometer i jungelen i Amazonas. Det skulle vise seg å bli det tøffeste løpet hun har deltatt i hittil. Vi har tatt en prat med Gabriella og fått et innblikk i hvordan det var å løpe i den dypeste jungelen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Beyond the Ultimate

Nok en bestselger er lansert
- av og for en verdensmester!

Rosa er liksom min farge. Og samtidig synes jeg at hvite sneakers er skikkelig klassisk og kult. Så det måtte bli en kombinasjon av en rosa og hvit sko, smiler Johannes Høsflot Klæbo, som denne våren har lansert Speedgoat 5 Klæbo Edition sammen med Run AS og HOKA. Som 17-åring, samtidig som han bestemte seg for å bli verdens beste langrennsløper, kontaktet han oss for å bli en del av HOKA-familien – og vi fikk bli med på reisen hans mot gullmedaljer og rekorder.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN