Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

W ZINAL 2

Med inspirasjon fra det anerkjente fjelløpet Sierre-Zinal ble den superlette terrengskoen Zinal skapt, og her kommer oppfølgeren av den godt likte terrengraceren. La oss presentere Zinal 2!
Når vi knyter på oss Zinal 2 kjenner vi fort igjen den kvikke og responsive følelsen fra forgjengeren. Den skjærer seg gjennom tekniske stier og bratte fjell som en kniv i varmt smør, og du får virkelig lyst til å dra på med denne skoen. La oss se nærmere på spesifikasjonene.
  • Overdelen har fått en total makeover. Her har vi et vegansk, lettvekts-mesh med en integrert tunge som forhindrer bøss fra stiene å lure seg ned i skoen. Ekstra beskyttelse rundt tåboksen og en relativt fast hælkappe som sikrer stabilitet og trygt helgrep. Overdelen er i tillegg lagd for å tørke raskt når du blir våt, som er en god egenskap ved lange treningsturer eller konkurranser i terrenget.
  • I mellomsålen finner vi et CMEVA skum, som er hakket mer responsivt enn hos sin forgjenger. Rocker-formen på sålen hjelper på i stegavviklingen og bidrar til god fremdrift.
  • På undersålen finner vi Vibram® Megagrip Litebase med traction lugs. Knastene har blitt mer aggressive og litt høyere på denne versjonen. Måler nå 5 mm, for å være helt presis.
  • Kort oppsummert: lettere enn originalen, forbedret overdel, responsiv mellomsåle og solide knaster. Ut å fly på sti!
W ZINAL 2
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
29 mm i hel. 24 mm i forfot. 5 mm dropp.
Vekt:
189 gram (us 8)
Anbefalt underlag:
Skogsterreng, fjellterreng
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Sylvia Nordskar til
topps i prestisje-
tungt fjelløp

Fjelløpet Zegama–Aizkorri er som terrengløpingens Tour de France, et prestisjeoppgjør i løypa og en folkefest av dimensjoner rundt løypa. HOKA-løper Sylvia Nordskar gikk helt til topps i årets utgave av løpet.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Fotorunners

Testvinneren Cielo X1
har en ekstrem respons
og sprett i steget

- her er utøvernes reaksjoner på superskoen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN