Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

W SKYLINE-FLOAT X

La oss presentere Skyline-Float X – en hybridsko som passer like godt ute på små eventyr i terrenget som til hverdagsbruk i mer urbane strøk.
Nyhet fra HOKA!
  • Luftig overdel av engineered jacquard mesh, bestående av 60% resirkulert materiale. Gode og solide lissefester som gir optimale muligheter til justering. Kombinert med en stødig helkappe er du sikret et godt fothold i denne skoen.
  • En godt dempet mellomsåle hvor 30 % består av «sukkerrør EVA-skum». Vi finner også en PEBAX® plate i hele skoens lengde. Denne bidrar både til god stabilitet og til flyt i stegavviklingen. Hælen er utformet med en SwallowTail™ teknologi som hjelper til med å rette opp og stabilisere steget når du går.
  • På yttersålen er det 5 mm knaster av Vibram® Ecostep Natural. Knaster som gir godt grep og sikrer et stødig fotavtrykk for deg, med minst mulig (klima)avtrykk på kloden.
  • Rask og smidig på stiene. Komfortabel og trendy i gatene. Skyline-Float X er klar for eventyr!
W SKYLINE-FLOAT X
W SKYLINE-FLOAT X
W SKYLINE-FLOAT X
W SKYLINE-FLOAT X
W SKYLINE-FLOAT X
W SKYLINE-FLOAT X
W SKYLINE-FLOAT X
W SKYLINE-FLOAT X
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
42 mm i hel. 37 mm i forfot. 5 mm dropp.
Vekt:
356 gram (us 8)
Anbefalt underlag:
Grus, terreng, asfalt
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Sylvia Nordskar til
topps i prestisje-
tungt fjelløp

Fjelløpet Zegama–Aizkorri er som terrengløpingens Tour de France, et prestisjeoppgjør i løypa og en folkefest av dimensjoner rundt løypa. HOKA-løper Sylvia Nordskar gikk helt til topps i årets utgave av løpet.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Fotorunners

Testvinneren Cielo X1
har en ekstrem respons
og sprett i steget

- her er utøvernes reaksjoner på superskoen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN