Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

U TRANSPORT X

Stil møter ytelse. Dette er en sko utviklet for å passe hverdagens ulike behov. Et stilrent design kombinert med karbonfiberplate i sålen gjør dette til en sko som passer like godt til hverdags som til løpeturen.
  • Mellomsålen består av et responsivt skum og oppå den er det en togaflet karbonfiberplate. Yttersålen er et tynt gummeiert lag som klstrer seg til underlaget.
  • Overdelen består av et lettvekts mesh-materiale, og er 360-graders reflekterende.
U TRANSPORT X
U TRANSPORT X
U TRANSPORT X
U TRANSPORT X
U TRANSPORT X
U TRANSPORT X
U TRANSPORT X
U TRANSPORT X
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
35 mm i hel. 30 mm i forfot. 5 mm dropp.
Vekt:
250 gram (us 9)
Anbefalt underlag:
Asfalt, grus og annet jevnt underlag
Tilgjengelighet:
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

HOKA Run Club er etablert
– vi vil løpe sammen med deg!

Like før jul gikk vi i HOKA Norge ut i våre kanaler og søkte etter HOKA Run Club captains. Responsen var enorm, og de ulike Run Club’ene er nå etablert. Vi brenner for at flest mulig skal finne glede i løping og aktivitet, og hva er vel bedre enn å dele opplevelsen sammen med andre? Vårt mål er at HOKA Run Club skal være en sosial arena for løping hvor alle føler seg inkludert og velkommen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Kristin Folsland Olsen

Gabriella Mathisen - Fra rus til verdens tøffeste ultraløp

Fra å være en liten jente med store drømmer, til å bli en voksen kvinne som lever ut drømmen, har livet vært alt annet enn enkelt for Gabriella Mathisen (34). Gasellen med de lette stegene. Fighteren som aldri stopper. Ultraløperen - og mennesket med den unike utholdenheten.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Erik Johnsen
LØP TIL TOPPEN