Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

U CIELO X1

Hold dere fast og fest setebeltene, for det her kommer til å gå unna! Det er en glede for oss å endelig kunne presentere vårt nye premium-flaggskip til road-racing: HOKA Cielo X1.
Gjennom utviklingen av Cielo X1 har vi kontinuerlig holdt foten jevnt hardt på gasspedalen og sørget for å eliminere alt som ikke klarte å henge med på reisen. Resultatet har blitt en enormt responsiv og skånsom road-racing sko som ikke står tilbake for noe annet på markedet. La oss ta en titt på detaljene!
  • I overdelen har vi en engineered strikket overdel som setter seg som en sokk på foten. Lett og pustende, men samtidig solid nok til å bidra til trygt og godt fothold. Tunga er festet i overdelen, og etter at du har fått lagt den slik du foretrekker og strammet til rikker ikke lissene seg en millimeter. Hælkappen graderes fra relativt fast nederst til mykere oppover, og to puter på hver side av akillesen sikrer god komfort for akillessenen.
  • I mellomsålen har vi selvfølgelig ikke spart på noe. To solide lag med vårt mest responsive PEBA-skum, hvor det øverste laget mot foten er litt mykere enn det nederste laget som sparker ifra mot underlaget. Sålehøyden er pushet til det maksimale for hva som er lovlig på gateløp, med en stack på 40mm i hel og 33 mm i forfot. Hvis du er kjapp i hoderegning har du allerede funnet ut at det er et dropp på 7 mm, og kombinert med en aggressiv rocker er dette absolutt en sko som trives i fartsretningen.
  • I midten av PEBA sandwichen finner vi en karbonfiberplate. Denne går gjennom hele skoens lengde og er trukket helt ut på sidene både ved midtfoten og forfoten, noe som sikrer svært god stabilitet.
  • På yttersålen er det plassert bra med slitegummi for å sikre både holdbarhet og grep.
  • Cielo X1 er en ordentlig «supersko» til lengre gateløp, intervaller og både rolige og raske langturer på fint underlag.
U CIELO X1
U CIELO X1
U CIELO X1
U CIELO X1
U CIELO X1
U CIELO X1
U CIELO X1
U CIELO X1
U CIELO X1
U CIELO X1
U CIELO X1
U CIELO X1
U CIELO X1
U CIELO X1
U CIELO X1
U CIELO X1
U CIELO X1
Farge:
Evening Sky / Lettuce
U CIELO X1
Farge:
Cerise / Solar Flare
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
40 mm i hel. 33 mm i forfot. 7 mm dropp.
Vekt:
264 gram (us 10)
Anbefalt underlag:
Asfalt, tredemølle, tartandekke
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Testvinneren Cielo X1
har en ekstrem respons
og sprett i steget

- her er utøvernes reaksjoner på superskoen.
Les mer
Illustrasjonsbilde

Ekstrem demping
møter karbonplate

Ta vel imot HOKAs mest veldempede veisko til nå, maksimalisten Skyward X. En regelbryter av dimensjoner, som leverer maks demping og respons for en skånsom og spretten ride.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN