Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

M ZINAL 2

Med inspirasjon fra det anerkjente fjelløpet Sierre-Zinal ble den superlette terrengskoen Zinal skapt, og her kommer oppfølgeren av den godt likte terrengraceren. La oss presentere Zinal 2!
Når vi knyter på oss Zinal 2 kjenner vi fort igjen den kvikke og responsive følelsen fra forgjengeren. Den skjærer seg gjennom tekniske stier og bratte fjell som en kniv i varmt smør, og du får virkelig lyst til å dra på med denne skoen. La oss se nærmere på spesifikasjonene.
  • Overdelen har fått en total makeover. Her har vi et vegansk, lettvekts-mesh med en integrert tunge som forhindrer bøss fra stiene å lure seg ned i skoen. Ekstra beskyttelse rundt tåboksen og en relativt fast hælkappe som sikrer stabilitet og trygt helgrep. Overdelen er i tillegg lagd for å tørke raskt når du blir våt, som er en god egenskap ved lange treningsturer eller konkurranser i terrenget.
  • I mellomsålen finner vi et CMEVA skum, som er hakket mer responsivt enn hos sin forgjenger. Rocker-formen på sålen hjelper på i stegavviklingen og bidrar til god fremdrift.
  • På undersålen finner vi Vibram® Megagrip Litebase med traction lugs. Knastene har blitt mer aggressive og litt høyere på denne versjonen. Måler nå 5 mm, for å være helt presis.
  • Kort oppsummert: lettere enn originalen, forbedret overdel, responsiv mellomsåle og solide knaster. Ut å fly på sti!
M ZINAL 2
M ZINAL 2
M ZINAL 2
M ZINAL 2
M ZINAL 2
M ZINAL 2
M ZINAL 2
M ZINAL 2
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
30 mm i hel. 25 mm i forfot. 5 mm dropp.
Vekt:
227 gram (us 10)
Anbefalt underlag:
Skogsterreng, fjellterreng
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Testvinneren Cielo X1
har en ekstrem respons
og sprett i steget

- her er utøvernes reaksjoner på superskoen.
Les mer
Illustrasjonsbilde

Ekstrem demping
møter karbonplate

Ta vel imot HOKAs mest veldempede veisko til nå, maksimalisten Skyward X. En regelbryter av dimensjoner, som leverer maks demping og respons for en skånsom og spretten ride.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN