Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

ELDRE ARRANGEMENTER

Terrengløp, 15.06.2024
Birkebeinerløpet

Norges største terrengløp! Løypa på 21 km går i fint skogsterreng på variert underlag - på sti, kjerrevei, gressbelagt skitrasé i gamle OL-løyper og sykkelstier. Vi er som vanlig på plass i Håkons Hall torsdag, fredag og lørdag, bare se etter den store blå HOKA-standen. Vi stiller med et knallbra utvalg av modeller som vi kjører gode tilbud på, eller om du bare har lyst til å slå av en god HOKA-prat.

Lillehammer
Gå til arrangementet
Blandeveisløp, 22.05.2024
HOKAløpet Røros

Sport 1 Røros arrangerer HOKAløpet onsdag 22. mai. Dette er et lavterskel arrangement som passer alle aldre og utgangspunkt, og man kan velge mellom trimklasse uten tid, trim på tid og konkurranseklassen. Distansen er 5 km. Det er også et eget barneløp på 1 km. Løpet starter og kommer i mål ved Sport 1 Røros. Alle deltakere får deltakerpremie og klassevinnerne vinner hvert sitt par med HOKA sko. Påmelding sendes til tmg@sport1.no.

Røros, Trøndelag
Terrengløp, 04.05.2024
Skogvokteren Ultra - NM i terrengultra 2024

Ruta er komponert av løpssjef Tobias Dahl Fenre og medhjelpere i Grenland Ultra Runners. Her løper du i variert terreng i skogene rundt Porsgrunn og Skien i en runde på 88 km.

- "Lavterskel, umerka og 100% stimagi"

Porsgrunn, Vestfold og Telemark
Gå til arrangementet
Gateløp, 01.05.2024
Grue Halvmaraton

Grue Halvmaraton hevder å være Norges raskeste halvmaratontrasé, om ikke Europas raskeste. Her er det færre høydemeter enn i Valencia Halvmaraton, og løpet er AIMS-sertifisert for internasjonalt godkjente resultater. Samtidig er det viktig å understreke at dette løpet ikke kun er for eliten. Alle som ønsker å prøve seg på personlig rekord, uansett nivå, er velkommen til å teste ut de flate landeveiene rundt Grue, som ligger rett nord for Kongsvinger. Distansene du kan bryne deg på er 21,1 kilometer eller 10 kilometer.

Grue, Innlandet
Gå til arrangementet
Gateløp, 07.04.2024
H3 Hamar HOKA Vårløp

Løp våren i møte og grav frem igjen fartsfølelsen etter vinteren med dette flate og fine løpet langs Mjøsa. Starten går fra Skibladnerbrygga sentralt i Hamar og følger mjøskanten bortover på lettløpte grusveier og noe asfalt. Distansene du kan velge blant er 5 km og 10 km. En fin måte å sparke i gang konkurransesesongen på!

Hamar, Innlandet
Gå til arrangementet
Terrengløp, 23.03.2024
HOKA Torekov-Båstad

Løp fra Torekov til Båstad i et av Sveriges vakreste områder langs vestkysten i Skåne, rett nord for Helsingborg. Distansen mellom de to pittoreske byene er på rett under 22 kilometer og 450 høydemeter, og traseen er variert og vakker – noen tekniske partier, noen mer lettløpte, og med havet ved siden av deg hele veien. Du kan delta i enten konkurranse- eller mosjonsklassen og ta det akkurat i ditt tempo.

Båstad, Skåne i Sverige
Gå til arrangementet
Gateløp, 13.01.2024
HOKA Solastranden Halvmaraton

Kickstart året med et flatt og fint løp ved Solastranden utenfor Stavanger. Velg mellom distansene 5 km, 10 km eller halvmaraton. Vil du ha en ekstra utfordring kan du til og med melde deg på trippelen og ta alle tre distanser på rappen. Løypene er raske og lettløpte, og arrangøren stiller med fartsholdere på alle distanser.

Sola Strand Hotell, Rogaland
Gå til arrangementet
Gateløp, 02.09.2023
Hoka Helsingborg Half Marathon

Hoka Helsingborg Half Marathon med sine 21 097,5 meter, byr på raske veier gjennom vakker natur og pulserende byliv. Starten går i hjertet av Helsingborg og tar deg videre langs kysten, gjennom naturreservat, forbi slott og langs strandpromenaden inn til målgang. Underlaget består av 80 % asfalt, 10 % hardpakket grus, 9 % sti og 1 % øvrig.

Helsingborg, Sverige
Gå til arrangementet
Terrengløp, 02.09.2023
EQPE Fjällmaraton Sälen

Opplev årets traileventyr i Sälen, en drøy time østover fra Trysil. Her er det dame- og herreklasser i 10, 21 og 42 km. Traséen går i vekslende terreng, alt fra oppe i fjellet til nede i hyttebygdene, og langs turstier og skogsveier. Det varierer altså imellom lettløpte grusveier til steinete fjellstier.

Sälen, Dalarna, Sverige
Gå til arrangementet
Gateløp, 26.08.2023
Mandals Maraton

Mandalsmaraton er Norges sydligste og nest eldste maraton. Løpet går gjennom sentrumsgatene og Furulunden friområde med sin flotte natur og vakre strender. Arrangementet skal være et lavterskel løp hvor alle kan fullføre og «gågging» er veldig velkomment. Vi stiller med HOKA sko som premier!

Giert Karis Plass, Mandal
Gå til arrangementet
Terrengløp, 01.07.2023
HOKA Lofoten Skyrace

Dette er et fantastisk arrangement både for eliten og mosjonisten. Du velger selv om du ønsker å oppleve den spektakulære naturen ved å komme raskest mulig til mål eller ta det som en tur. Opplevelsen blir uansett et minne for livet. Siste stigning over Matmora er bratt, tøff og mektig, den får du «heldigvis» med deg samme om du velger 10, 15 eller 32 km distansen. Arrangøren sørger for at man blir godt ivaretatt både på start, underveis og etter målgang.

Svolvær, Nordland
Gå til arrangementet
Gateløp, 24.05.2023
HOKALØPET Røros

Sport 1 Røros arrangerer 5. utgave av HOKALØPET onsdag 24. mai. Dette er et lavterskel arrangement som passer alle aldre og utgangspunkt, og man kan velge mellom trimklasse uten tid, trim på tid og konkurranseklassen. Distansen er 5 km. Det er også et eget barneløp på 1 km. Løpet starter og kommer i mål ved Sport 1 Røros. Alle deltakere får deltakerpremie og klassevinnerne vinner hvert sitt par med HOKA sko. Det vil også være mulighet til å prøve demosko fra HOKA. Påmelding sendes til tmg@sport1.no.

Røros, Trøndelag
Gateløp, 01.05.2023
Grue Halvmaraton

Bli med i løpetoget 1. mai!

21,1 km asfalt og så godt som flatt hele veien gjør dette til Norges raskeste halvmaraton. Fartsholdere fra 2:00 ned til 1:20. Om målet er å perse så er det gode muligheter her!

Det arrangeres også et løpsseminar søndag 30. april. Dette vil du ikke gå glipp av! Jann Post tar en gjennomgang av traséen og deler sine beste tips for en optimal løpsopplevelse. Kl 20 holdes det middagsbuffet på Skaslien Gjestgiveri. Seminar og middagsbuffet har et begrenset antall plasser så vær kjapp!

Grue, Innlandet
Gå til arrangementet
Terrengløp, 29.04.2023
Skogvokteren Ultra

Ruta er komponert av løpssjef Tobias Dahl Fenre og medhjelpere i Grenland Ultra Runners. Her løper du i variert terreng i skogene rundt Porsgrunn og Skien i en runde på 88 km.

- "Lavterskel, umerka og 100% stimagi"

Porsgrunn, Vestfold og Telemark
Gå til arrangementet
Gateløp, 26.03.2023
HOKA Hamar Vårløp

Bli med på et av årets første løp når det går av stabelen fra Skibladnerbrygga 26. mars!

– "I Hamars gater skal vi begeistre, skape fellesskap og gi deltakerne en følelse av mestring"

Skibladnerbrygga, Innlandet
Gå til arrangementet
Terrengløp, 25.03.2023
HOKA Torekov-Båstad

Hoka Torekov-Båstad er en del av Trailrunning Sweden Store Trailtour. Traséen på 21,4 km strekker seg mellom to pittoreske byer og her løper du langs havet, med den salte vinden i ansiktet mens du skuer utover den flotte utsikten. Du vil oppleve et variert underlag med alt fra mykt gress og sandstrand til brostein og plutselig bratte klatrepartier. Målgang er på stranden ved hotell Skansen i Båstad. Velg mellom konkurranseklasse og trimklasse.

Båstad, Skåne i Sverige
Gå til arrangementet
Gateløp, 14.01.2023
HOKA Solastranden Halvmaraton

Et gateløp i Solas kystlandskap! Her kan du velge blant 4 distanser: 5 km, 10 km, halvmaraton og Trippelen (5+10+21). Målgang i selve hotellområdet, start er også like ved, på veien utenfor hotellet. Her vanker det både pengepremier og gavekort til de beste, og alle deltakere får medalje ved målgang.

Sola Strand Hotell, Rogaland
Gå til arrangementet
HOKA Run Club, 02.01.2023
Vil du bli en HOKA Run Club Captain? Les mer og søk her!

Vi i Run AS/HOKA skal starte opp HOKA Run Club i 2023. Vårt mål er at HOKA Run Club skal bli en sosial arena for løping i ditt lokalsamfunn - et lavterskel fellestreningstilbud hvor alle er velkomne og det er gratis å delta. For å få til dette trenger vi din hjelp, og vi søker derfor etter deg som ønsker å bli en HOKA Run Club captain!

Gå til arrangementet
Side 1 av 2
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere
LØP TIL TOPPEN