Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

ELDRE ARRANGEMENTER

Gateløp, 14.01.2023
HOKA Solastranden Halvmaraton

Et gateløp i Solas kystlandskap! Her kan du velge blant 4 distanser: 5 km, 10 km, halvmaraton og Trippelen (5+10+21). Målgang i selve hotellområdet, start er også like ved, på veien utenfor hotellet. Her vanker det både pengepremier og gavekort til de beste, og alle deltakere får medalje ved målgang.

Sola Strand Hotell, Rogaland
Gå til arrangementet
HOKA Run Club, 02.01.2023
Vil du bli en HOKA Run Club Captain? Les mer og søk her!

Vi i Run AS/HOKA skal starte opp HOKA Run Club i 2023. Vårt mål er at HOKA Run Club skal bli en sosial arena for løping i ditt lokalsamfunn - et lavterskel fellestreningstilbud hvor alle er velkomne og det er gratis å delta. For å få til dette trenger vi din hjelp, og vi søker derfor etter deg som ønsker å bli en HOKA Run Club captain!

Gå til arrangementet
Terrengløp, 31.10.2022 - 10.11.2022
Silva Nightrun

Silva Nightrun er terrengløpet hvor alle deltakere må løpe med hodelykt, og alt handler om de få, opplyste meterne foran deg. I din egen lysboble følger du terrenget og refleksene som er hengt opp langs i løypa. Det unike kveldsløpet tar deg gjennom en variert og morsom stiløype, som alle kan klare – også de mørkredde. HOKA stiller med demo og premier!

Velg din by og gjør deg klar for en lysende opplevelse!

Kristiansand 31/10, Sandnes 1/11, Bergen 2/11, Trondheim 8/11, Oslo 10/11
Gå til arrangementet
Terrengløp, 30.10.2022
Ottestadstien rundt

Løpet går på Ottestadstien - en perle av en tursti som slynger seg gjennom kulturlandskapet, med skogteiger, åkerlandskap og fantastisk utsikt over Mjøsa. HOKA er premiesponsor og på expo sammen med Sport 1.

Ottestad ungdomsskole, Stange
Gå til arrangementet
Gateløp, 22.10.2022
Hamar Backyard Ultra
Man løper en løype på 6706 meter lang. Løypa skal løpes én gang hver time og det endelige målet er å nå 12 runder som da utgjør 50 miles (80 km). Dersom det er flere som gjennomfører siste runde kåres vinneren etter raskeste tid på siste runde. Vinner i dame- og herreklassen vinner hvert sitt gavekort på HOKA løpesko!
Prestrudhallen, Hamar
Gå til arrangementet
Terrengløp, 15.10.2022
Furumomila

En folkefest for hele familien! HOKA er premiesponsor sammen med Sport 1.

Furumo, Vikersund
Gå til arrangementet
Motbakkeløp, 25.09.2022
Bråtesten

Bråtesten er et motbakkeløp i Bymarka i Trondheim på 5 km og med 200 høydemeter. Løypa ble utviklet av langrennsløperen Oddvar Brå som en testløype for toppidrettsutøvere i langrenn. HOKA stiller med uttrekkspremier til heldige vinnere!

Ferista, Trondheim
Gå til arrangementet
Gateløp, 17.09.2022
Oslo Maraton

Dette er løpet der Grete Waitz satte uoffisiell verdensrekord på halvmaraton i 1982, med tiden 01:07:50! Her er det mange distanser å velge imellom og virkelig noe for enhver. Du finner et godt utvalg med HOKA sko på standen til Anton Sport!

Rådhusplassen, Oslo
Gå til arrangementet
Gateløp, 04.09.2022
HOKA Hamar Maraton

Sammen med H3 Hamar ønsker vi å skape et arrangement som skal begeistre, skape felleskap og gi deltagerne mestringsfølelsen. Vi ønsker å skape idrettglede - for alle! Du kan velge mellom distansene 5 km, 10 km, 21 km og 42 km. De tre beste på hver distanse vinner hvert sitt par med HOKA løpesko!

Skibladnerbrygga, Hamar
Gå til arrangementet
Gateløp, 03.09.2022
KK-mila Oslo

KK-mila er høstens store løpefest for damer på Bislett Stadion i Oslo. KK-mila er for alle, enten du ønsker å spurte inn til din beste tid eller har som mål å gjennomføre. Du finner et godt utvalg med HOKA sko på standen til Anton Sport!

Bislett Stadion, Oslo
Gå til arrangementet
Motbakkeløp, 28.08.2022
Kluken Opp

En naturskjønn opptur for hele familien, med start ved Kluksdal søndre, Stordalen. Målgang ved Klukens topp 1110 m.o.h. Lengden er på 4,3 km, antall høydemeter er 590 m. Er du heldig kan du stikke av med gavekort på HOKA sko!

Kluksdal Søndre i Stordalen, Meråker
Gå til arrangementet
Sykkelritt, 27.08.2022
Birkebeinerrittet

Norges største sykkelritt! Med deg bærer du en sekk og et 800 år gammelt sagn om Kongeriket Norge. Vi er som alltid på messen i HOKA Håkons Hall torsdag, fredag og lørdag og vi stiller med et knallbra utvalg av modeller som vi kjører gode tilbud på!

Tingstadjordet, Rena
Gå til arrangementet
Gateløp, 27.08.2022
Mandals Maraton

Mandalsmaraton er Norges sydligste og nest eldste maraton. Løpet går gjennom sentrumsgatene og Furulunden friområde med sin flotte natur og vakre strender. Arrangementet skal være et lavterskel løp hvor alle kan fullføre og «gågging» er veldig velkomment. Vi stiller med HOKA sko som premier!

Giert Karis Plass, Mandal
Gå til arrangementet
Side 1 av 1
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
LØP TIL TOPPEN