Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

W TRANSPORT

Miljøbevisste valg er i vinden og i skjæringspunktet mellom livsstil og ytelse finner vi nyheten Transport. Enten du skal gå, sykle, ta trikk eller buss – det sikreste fremkomstmiddelet kan du selv velge å ha på foten!
Spennende nyhet fra HOKA!
  • Overdelen er selvfølgelig vegansk, og det er brukt resirkulerte materialer i både mesh og lisser. Skoen leveres med en «quick-lace», men det følger også med vanlige lisser hvis det foretrekkes
  • Mellomsålen er av CMEVA-skum, hvor 30% består av det vi kaller for «sugarcane EVA foam». Denne sukkerrør-blandingen er utformet for å redusere klimaavtrykk, men går ikke på bekostning av holdbarhet og ytelse. Med en sålehøyde på 29-24 mm og 5 mm dropp får du komforten og stabiliteten du trenger når du går til jobb eller småjogger for å rekke bussen
  • I undersålen finner vi Vibram® Ecostep Natural. Laget av 90 % oljefrie ingredienser og uten fargetilsetninger leveres det samme grep, ytelse og holdbarhet som Vibram® er kjent for. 3 mm knaster vil ta deg trygt frem, men blir samtidig ikke for mye om underlaget er hardt og urbant
  • Har du noen gang tenkt på hvor mye tid som går med til at vi transporterer oss fra et sted til et annet? I løpet av en uke, en måned, et år eller et langt liv er det ganske mange timer for de fleste av oss. Uansett hvordan du kommer deg frem eller hvilket fremkomstmiddel som benyttes, er du nødt til å ha med deg bena – og bena og føttene dine fortjener en god reise.
W TRANSPORT
W TRANSPORT
W TRANSPORT
W TRANSPORT
W TRANSPORT
W TRANSPORT
W TRANSPORT
W TRANSPORT
W TRANSPORT
W TRANSPORT
W TRANSPORT
W TRANSPORT
W TRANSPORT
W TRANSPORT
W TRANSPORT
W TRANSPORT
W TRANSPORT
Farge:
Eggnog / Eggnog
W TRANSPORT
Farge:
Real Teal / Dusk
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
27 mm i hel. 22 mm i forfot. 5 mm dropp.
Vekt:
258 gram (us 7)
Anbefalt underlag:
Asfalt, grus og annet jevnt underlag
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Ekstrem demping
møter karbonplate

Ta vel imot HOKAs mest veldempede veisko til nå, maksimalisten Skyward X. En regelbryter av dimensjoner, som leverer maks demping og respons for en skånsom og spretten ride.
Les mer
Illustrasjonsbilde

Spretten oppdatering:
HOKA Mach 6

Den sjette versjonen av Mach har fått et nytt prestasjonsskum for en kvikkere og mer responsiv stegavvikling. Bronsevinner på 1500 meter i VM, Narve Gilje Nordås, kaller det en enorm oppgradering.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN