Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

W SPEEDGOAT 5 GTX SPIKE

Godt dempet og solid terrengsko for krevende underlag. Med vanntett GORE TEX bootie og ispigg for is og vinterføre.
Terrengsko med pigger
  • Overdel som former seg etter foten og gir en behagelig passform. Godt forsterket rundt tåboksen for den beste beskyttelsen.
  • Blanding av EVA og CMEVA skum i mellomsålen, dette gir en god kombinasjon av støtdemping og respons.
  • Kraftig vibram megagrip yttersåle med 5mm knaster og 12 tungsten carbide pigger. Tungsten Carbide er laget av wolframkarbid som er en svært hard forbindelse av wolfram og karbon. Benyttes for eksempel i verktøystål, i borrehoder og piggene i dekk for kjøretøy.
  • Du står godt nedi den brede sålen og sammen med den romslige tåboksen får du en komfortabel og stabil løpesko.
  • Til tross for sin voluminøse såle er det en smidig sko som passer til de fleste distanser i terrenget.
- "Speedgoat 5 har vært min favorittsko i 2022 derfor ble jeg veldig glad når jeg fikk vite at det skulle komme en pigget variant! SPEEDGOAT 5 GTX Spike er en etterlengtet sko som fyller et hull i markedet. Godt dempet piggsko som fungerer både på asfalt og i terrenget! SPEEDGOAT 5 GTX Spike svarer til forventningene! Komfortabel på foten, god demping og mega grep selv på blåis!"
- Terrengultraløper Tobias Dahl Fenre
- Speedgoat 5 GTX Spike er en vinnersko for vinterløping! Min favoritt på denne tiden av året! Her får man både de fantastiske egenskapene fra Speedgoat 5 i tillegg til en løpesko med pigg som sitter godt på både is og snødekt vei. Med piggsko kan man løpe uanstrengt også på glatt vinterføre, og med Speedgoat får man fantastisk demping som gjør løpingen skånsom og reduserer skaderisiko. Skoa passer både for eliteløperen og for den turglade!!
- Terrengultraløper Sylvia Nordskar
- "Passformen er god til å være en GTX sko, og man får følelse av at det er en «vanlig» Speedgoat – kjenner igjen den fine dempingen, støtten og gode stegavviklingen Speedgoat gir."
- Team and event manager i Run AS, Ola Korbøl
W SPEEDGOAT 5 GTX SPIKE
W SPEEDGOAT 5 GTX SPIKE
W SPEEDGOAT 5 GTX SPIKE
W SPEEDGOAT 5 GTX SPIKE
W SPEEDGOAT 5 GTX SPIKE
W SPEEDGOAT 5 GTX SPIKE
W SPEEDGOAT 5 GTX SPIKE
W SPEEDGOAT 5 GTX SPIKE
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
30 mm i hel. 26 mm i forfot. 4 mm dropp.
Vekt:
gram (us 7)
Anbefalt underlag:
Skogsterreng, fjellterreng og isete underlag
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Spretten oppdatering:
HOKA Mach 6

Den sjette versjonen av Mach har fått et nytt prestasjonsskum for en kvikkere og mer responsiv stegavvikling. Bronsevinner på 1500 meter i VM, Narve Gilje Nordås, kaller det en enorm oppgradering.
Les mer
Illustrasjonsbilde

HOKAs mest
responsive sko til nå

Nå lanseres Cielo X1 – HOKAs mest avanserte innovasjon med karbonfiberplate, PEBA-skum og aggressiv rocker. Utviklet for flyt, fart og godt driv i steget på konkurransedagen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN