Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

W SKYWARD X

En regelbryter av dimensjoner, som leverer maks demping og bounce for en skånsom og spretten ride.
Her har vi kasta alle regelbøker på båten og kjørt på med alt vi har klokkertro på. Resultatet er HOKAs desidert mest dempende veisko til nå, maksimalisten Skyward X.
  • Overdelen er laget av resirkulert polyester som omslutter foten på en komfortabel måte.
  • Den myke og responsive mellomsåla er pressa til det ekstreme med en sålehøyde på hele 48 millimeter i hælen og 42 i forfoten på herremodellen. Dempesystemet innebærer at det er plassert en konveks karbonfiberplate inne i sålen, designet for å dytte godt fra seg i hvert steg. Platen er formet som en H med to tverrgående stag under mellomfoten for å sørge for torsjonsstivhet. I tillegg er platen vinget noe opp på sidene på yttersiden av skoen for å sikre ytterligere stabilitet i landingen.
  • Når det gjelder mellomsålematerialet, finner vi et PEBA-skum nærmest foten som gir en livlig og spretten løpsfølelse, mens super critical EVA-skum rammer sålebasen inn og skaper en stabil plattform. Det er også godt med yttersåle her, slik at både slitestyrke og grep er ivaretatt.
W SKYWARD X
W SKYWARD X
W SKYWARD X
W SKYWARD X
W SKYWARD X
W SKYWARD X
W SKYWARD X
W SKYWARD X
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
46 mm i hel. 40 mm i forfot. 6 mm dropp.
Vekt:
283 gram (us 8)
Anbefalt underlag:
Asfalt, grus, tredemølle, tartandekke
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Testvinneren Cielo X1
har en ekstrem respons
og sprett i steget

- her er utøvernes reaksjoner på superskoen.
Les mer
Illustrasjonsbilde

Ekstrem demping
møter karbonplate

Ta vel imot HOKAs mest veldempede veisko til nå, maksimalisten Skyward X. En regelbryter av dimensjoner, som leverer maks demping og respons for en skånsom og spretten ride.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN