Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

W SKYFLOW JACKET

Ultralett vindbreakerjakke med smarte detaljer og lydløst stoff.

Lei av svisje-lyd rett i øret på løpeturen? Skyflow Jacket er produsert i et tynt, mykt nylon-materiale som ikke lager en lyd når du løper. Til tros for adjektiver som «tynn, myk og lett» er likevel jakka solid og slitesterk, og utgjør akkurat det ekstra laget du trenger på litt freskere dager. Materialet er behandlet med en vannavvisende membran.

Av smarte detaljer må vi først og fremst trekke fram hetta. Når en løpejakke først skal ha hette, må denne fungere skikkelig. Det gjør den i Skyflow Jacket. Hetta er anatomisk utformet til å omslutte hodet på riktig måte, og takket være en hendig strammemekanisme bak, kan du enkelt få den til å sitte godt på plass.

Ellers er jakka utstyrt med en liten glidelåslomme foran på brystet for nøkler eller kort, og blir du varm underveis i løpeturen, pakkes jakka enkelt sammen inn i denne lomma, og forvandles på magisk vis til en liten pose som passer perfekt inn i hånda. Rundt posen er det små strikker du smetter fingrene ned i, slik at jakka sitter fast inne i hånda di. Genialt!

Tungt å drasse på, tenker du kanskje? Jakka veier 105 gram, kontrer vi.

Passformen må også få litt ros. Skyflow Jacket er lang nok både i ermene og i kroppen, og har en smal, men likevel romslig nok utforming slik at det ikke går utover bevegelsesfriheten. Små, men viktige detaljer som strikk rundt ermene og en liten linning nederst, gjør at jakka ikke flagrer rundt, men holder seg der den skal være.

  • 100 % nylon.
  • Veier 105 gram.
  • Ripstop-materiale med hydrofobiske egenskaper.
  • Kan pakkes inn i egen lomme.
  • Justerbar hette.
  • Bør maskinvaskes vrengt med kaldt vann.
W SKYFLOW JACKET
W SKYFLOW JACKET
W SKYFLOW JACKET
W SKYFLOW JACKET
W SKYFLOW JACKET
W SKYFLOW JACKET
W SKYFLOW JACKET
W SKYFLOW JACKET
W SKYFLOW JACKET
W SKYFLOW JACKET
Farge:
Apricot
W SKYFLOW JACKET
Farge:
Black
W SKYFLOW JACKET
Farge:
Cosmos
PRODUKTDETALJER
Størrelse:
XS-XL
Anbefalt bruk:
Løping, trening
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Testvinneren Cielo X1
har en ekstrem respons
og sprett i steget

- her er utøvernes reaksjoner på superskoen.
Les mer
Illustrasjonsbilde

Ekstrem demping
møter karbonplate

Ta vel imot HOKAs mest veldempede veisko til nå, maksimalisten Skyward X. En regelbryter av dimensjoner, som leverer maks demping og respons for en skånsom og spretten ride.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN