Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.

W MACH 6 WIDE

En svært lett og komfortabel løpesko som innbyr til fart. Den har plenty med komfort og god nok demping til de lange hverdagsturene, samtidig som den responsive og kvikke løpsfølelsen gjør skoen perfekt til intervalltrening og raskere turer.

" Enorm oppgradering fra 5eren, ja nesten en helt annen sko. Langt mer responsiv mellomsåle, framstår lettere, mer komfortabel overdel, og noe bedre grep fra yttersålen på sleipt underlag. " 
- HOKA-løper Narve Gilje Nordås
HOKA Mach 6 befinner seg i mellomsjiktet mellom en rask konkurransesko og en veldempet mengdetreningssko. La oss nærmere på spesifikasjonene.
  • Overdelen er i en lett og pustende mesh i creel jacquard som omslutter foten på en komfortabelt støttende måte. Pløsen er anatomisk utformet og føyer seg fint rundt foten. Lissene er fleksible for god justering av passform.
  • Skummet i mellomsålen er nytt sammenlignet med Mach 5, og består nå av Super Critical Foam EVA, som både er lettere og gir mer energiretur i steget.
  • Yttersålen i durabration rubber sørger for slitestyrke og grep, og skoen egner seg best til løping på asfalt, tredemølle, banedekke eller fine grusveier.
W MACH 6 WIDE
W MACH 6 WIDE
W MACH 6 WIDE
W MACH 6 WIDE
W MACH 6 WIDE
W MACH 6 WIDE
W MACH 6 WIDE
W MACH 6 WIDE
W MACH 6 WIDE
Farge:
Black / White
W MACH 6 WIDE
Farge:
Illusion / Dusk
W MACH 6 WIDE
Farge:
Poppy / Squash
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
35 mm i hel. 30 mm i forfot. 5 mm dropp.
Vekt:
188 gram (us 8)
Anbefalt underlag:
Asfalt, tredemølle, tartandekkedekke, fine grusveier
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Testvinneren Cielo X1
har en ekstrem respons
og sprett i steget

- her er utøvernes reaksjoner på superskoen.
Les mer
Illustrasjonsbilde

Ekstrem demping
møter karbonplate

Ta vel imot HOKAs mest veldempede veisko til nå, maksimalisten Skyward X. En regelbryter av dimensjoner, som leverer maks demping og respons for en skånsom og spretten ride.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN