Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

W GLIDE 4'' SHORT

Minimalistisk shorts med maksimal komfort og alle essensielle detaljer på plass.
Det er små, men akk så viktige detaljer som løfter en løpeshorts fra brukbar til perfekt. Den skal sitte godt, du skal føle deg vel, du skal føle deg akkurat nok påkledd, den skal ikke stramme, og så videre. HOKA Glide 4’’ Short møter alle disse kravene, og mere til.

Vi begynner øverst: Her har vi en bred linning som sitter passe høyt rundt livet, uten å stramme. Dette «båndet» er svært elastisk med hele 10 % elastan. Resten består av resirkulert polyester. Her finner vi også ei lita lomme hvor det er plass til nøkler eller en gel.

Selve shortsen består av et tynt, lett og hurtigtørkende materiale, behandlet med en DWR-membran. DWR står for Durable Water Repellent, som betyr at vann preller av i stedet for å absorberes.

I tillegg må det nevnes at denne shortsen har den mykeste og mest komfortable inner-briefen vi har prøvd. Dette, i kombinasjon med flate, limte sømmer gjør at du knapt merker at shortsen er på.

HOKA 4’’ Short er så lett og komfortabel at den egner seg perfekt til de lange turene og de raske løpene, og ikke minst alle hverdagsøktene imellom.

  • Lett, teknisk shorts med fantastisk passform.
  • Shortsmateriale: 70 g Plain Weave (83 % resirkulert polyester, 17 % spandex). Innertruse: KBTEX Tricot Knit (81 % resirkulert polyester, 10 % elastan)
  • Hydrofobisk (behandlet med DWR).
  • Liten lomme for nøkler, kort eller gels.
  • Refleksdetaljer.
  • Limte sømmer
W GLIDE 4'' SHORT
W GLIDE 4'' SHORT
PRODUKTDETALJER
Størrelse:
XS-XL
Anbefalt bruk:
Konkurranse, løping og trening
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Testvinneren Cielo X1
har en ekstrem respons
og sprett i steget

- her er utøvernes reaksjoner på superskoen.
Les mer
Illustrasjonsbilde

Ekstrem demping
møter karbonplate

Ta vel imot HOKAs mest veldempede veisko til nå, maksimalisten Skyward X. En regelbryter av dimensjoner, som leverer maks demping og respons for en skånsom og spretten ride.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN