Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

U CRESCENDO MD

Alltid hatt en drøm om å prøve piggsko på bane, men ikke vært helt sikker på hvor det er trygt å starte? Fortvil ikke, Crescendo MD er skoen for deg!
Crescendo MD er en piggsko lagd for fart kombinert med komforten du ønsker deg hvis du er i startfasen med pigger under føttene.
  • Overdelen er i et tynt og pustende materiale
  • En anatomisk og bred konstruksjon på tungen gjør at du føler foten kommer godt på plass og blir tatt godt vare på
  • Mellomsålen er en CMEVA skumblanding. Det er en godt dempet piggsko, med 20 mm sålehøyde både i hel og forfot
  • Mot underlaget er det en hel Pebax® plate med seks pigger som gir god kraftutvikling og trygt grep uansett forhold
  • Piggsko er ikke forbeholdt kun eliten – her har du et godt valg som kan gi deg en morsom opplevelse og nyttig variasjon i treningen!
U CRESCENDO MD
U CRESCENDO MD
U CRESCENDO MD
U CRESCENDO MD
U CRESCENDO MD
Farge:
Ceramic / Diva Blue
U CRESCENDO MD
Farge:
Black / White
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
20 mm i hel. 20 mm i forfot. 0 mm dropp.
Vekt:
140 g gram (us 9)
Anbefalt underlag:
Tartandekke
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Gabriella Mathisens løpsrapport fra Jungle Ultra 2023

Gabriella Mathisen er ekstremløper. Hun søker de tøffeste løpene der det handler om mer enn bestetid. Der du må sloss mot elementene, overkomme frykt og stå i det når det virker umulig. Gabriella har en viljestyrke uten sidestykke og deltar for å vinne. I sommer deltok hun i Jungle Ultra, et løp på 230 kilometer i jungelen i Amazonas. Det skulle vise seg å bli det tøffeste løpet hun har deltatt i hittil. Vi har tatt en prat med Gabriella og fått et innblikk i hvordan det var å løpe i den dypeste jungelen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Beyond the Ultimate

Nok en bestselger er lansert
- av og for en verdensmester!

Rosa er liksom min farge. Og samtidig synes jeg at hvite sneakers er skikkelig klassisk og kult. Så det måtte bli en kombinasjon av en rosa og hvit sko, smiler Johannes Høsflot Klæbo, som denne våren har lansert Speedgoat 5 Klæbo Edition sammen med Run AS og HOKA. Som 17-åring, samtidig som han bestemte seg for å bli verdens beste langrennsløper, kontaktet han oss for å bli en del av HOKA-familien – og vi fikk bli med på reisen hans mot gullmedaljer og rekorder.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN