Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

U CIELO X 2 MD

Cielo X 2 MD kommer med seks pigger i forfoten, noe som gir supert grep og god trygghet hvis banen er våt og glatt. Her er det bare å gi bånn gass fra startskuddet går!
  • Overdelen er av et tynt, ultralett og strikket materiale med svært gode pusteegenskaper
  • Ved hjelp av en bred og tynn tunge får du fint snøret godt akkurat slik du ønsker, og overdelen former seg som en sokk rundt foten. Ingen ubehagelige sømmer gjør at skoen fint kan brukes uten sokker
  • I mellomsålen er det brukt en helt ny metode under produksjonen av skummaterialet. Ved hjelp av høyere trykk og varme er mellomsåleskummet mer responsivt enn noen gang tidligere
  • Kombinert med mellomsåleskummet ligger det en karbonplate som strekker seg fra hælen og gafler seg frem til stortå og lilletå
  • Mot underlaget er det en hel Pebax® plate som er hakket stivere enn før
  • Cielo X 2 MD har en undersåle som leverer en enda mer responsiv og raskere følelse enn tidligere!
  • Piggsko for mellomdistanse som passer utmerket for distanser fra 400m til 1500m. Vår raskeste piggsko har med Cielo X 2 MD fått en ordentlig oppgradering fra forrige versjon.
U CIELO X 2 MD
U CIELO X 2 MD
U CIELO X 2 MD
U CIELO X 2 MD
U CIELO X 2 MD
U CIELO X 2 MD
U CIELO X 2 MD
U CIELO X 2 MD
U CIELO X 2 MD
U CIELO X 2 MD
U CIELO X 2 MD
Farge:
Ceramic / Evening Primrose
U CIELO X 2 MD
Farge:
White / Ceramic
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
11 mm i hel. 7 mm i forfot. 4 mm dropp.
Vekt:
113 g gram (us 9)
Anbefalt underlag:
Tartandekke
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Gabriella Mathisens løpsrapport fra Jungle Ultra 2023

Gabriella Mathisen er ekstremløper. Hun søker de tøffeste løpene der det handler om mer enn bestetid. Der du må sloss mot elementene, overkomme frykt og stå i det når det virker umulig. Gabriella har en viljestyrke uten sidestykke og deltar for å vinne. I sommer deltok hun i Jungle Ultra, et løp på 230 kilometer i jungelen i Amazonas. Det skulle vise seg å bli det tøffeste løpet hun har deltatt i hittil. Vi har tatt en prat med Gabriella og fått et innblikk i hvordan det var å løpe i den dypeste jungelen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Beyond the Ultimate

Nok en bestselger er lansert
- av og for en verdensmester!

Rosa er liksom min farge. Og samtidig synes jeg at hvite sneakers er skikkelig klassisk og kult. Så det måtte bli en kombinasjon av en rosa og hvit sko, smiler Johannes Høsflot Klæbo, som denne våren har lansert Speedgoat 5 Klæbo Edition sammen med Run AS og HOKA. Som 17-åring, samtidig som han bestemte seg for å bli verdens beste langrennsløper, kontaktet han oss for å bli en del av HOKA-familien – og vi fikk bli med på reisen hans mot gullmedaljer og rekorder.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN