Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

U CIELO X 2 MD

Cielo X 2 MD kommer med seks pigger i forfoten, noe som gir supert grep og god trygghet hvis banen er våt og glatt. Her er det bare å gi bånn gass fra startskuddet går!
  • Overdelen er av et tynt, ultralett og strikket materiale med svært gode pusteegenskaper
  • Ved hjelp av en bred og tynn tunge får du fint snøret godt akkurat slik du ønsker, og overdelen former seg som en sokk rundt foten. Ingen ubehagelige sømmer gjør at skoen fint kan brukes uten sokker
  • I mellomsålen er det brukt en helt ny metode under produksjonen av skummaterialet. Ved hjelp av høyere trykk og varme er mellomsåleskummet mer responsivt enn noen gang tidligere
  • Kombinert med mellomsåleskummet ligger det en karbonplate som strekker seg fra hælen og gafler seg frem til stortå og lilletå
  • Mot underlaget er det en hel Pebax® plate som er hakket stivere enn før
  • Cielo X 2 MD har en undersåle som leverer en enda mer responsiv og raskere følelse enn tidligere!
  • Piggsko for mellomdistanse som passer utmerket for distanser fra 400m til 1500m. Vår raskeste piggsko har med Cielo X 2 MD fått en ordentlig oppgradering fra forrige versjon.
U CIELO X 2 MD
U CIELO X 2 MD
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
11 mm i hel. 7 mm i forfot. 4 mm dropp.
Vekt:
113 g gram (us 9)
Anbefalt underlag:
Tartandekke
FORHANDLERE
Se alle forhandlere

Gabriella Mathisen - Fra rus til verdens tøffeste ultraløp

Fra å være en liten jente med store drømmer, til å bli en voksen kvinne som lever ut drømmen, har livet vært alt annet enn enkelt for Gabriella Mathisen (34). Gasellen med de lette stegene. Fighteren som aldri stopper. Ultraløperen - og mennesket med den unike utholdenheten.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Erik Johnsen

TECTON X
En nyvinning fra Hoka

Endelig er den her! Dette er en sko som har alt du kan drømme om i en terrengsko mener vi. I hvert fall hvis målet er å løpe lenge og raskt, i variert terreng. Tecton X er noe av det mest innovative og spennende innenfor terrengsegmentet i 2022! Vi snakker mye demping, karbonplate, Vibram® yttersåle og en fantastisk passform. Alt dette pakket inn i utrolige 239 gram!
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN