Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

Svein Nordaas, Ortopedisk kirurg ved Sykehuset Innlandet

løpet av en dag går et gjennomsnittsmenneske et sted mellom 5000-6000 skritt, men det finnes de som går langt mer. For sykepleiere er gåing en indirekte del av hverdagen og på en arbeidsuke kan de gå opp mot 100.000 skritt, fordi områdene som skal dekkes er store og det kan være langt mellom sengepostene.
En som gjør nettopp det er Svein Nordaas. Han jobber som ortopedisk kirurg ved Sykehuset i Innlandet, og bruker mye av dagen til å gå på harde betonggulv. I tillegg løper han 3 km til og fra jobb på både asfalt og sti og utsetter derfor kroppen og beina for mye belastning. For han er sko fra Hoka blitt førstevalget.
Svært god demping

- Hoka gir svært god demping og jeg har merket stor forskjell siden jeg jobbet på Ullevål Sykehus der jeg brukte et annet skomerke. Etter at jeg begynte å bruke Hoka har jeg opplevd mindre stølhet i kroppen, både på og etter jobb.

Nordaas bruker i dag både løpesko og sandaler fra HOKA, og det er spesielt de karakteristiske sålene som han mener gjør merket unikt.

- Jeg liker at skoene har et lavt dropp, det er liten høydeforskjell mellom forfot og bakfot, og det opplever jeg som bra for løpingen.

Ingen vei tilbake
Det er kanskje ikke så rart at HOKA er blitt populære blant sykepleiere for de gir den nødvendige støtten og dempingen som man trenger for lange dager i bevegelse og Nordaas er i hvert fall ikke i tvil, når vi lurer på om det er noen vei tilbake.

- Nei, det er nok ikke det for meg. He-he. Jeg er veldig fornøyd med dette valget.

FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Spretten oppdatering:
HOKA Mach 6

Den sjette versjonen av Mach har fått et nytt prestasjonsskum for en kvikkere og mer responsiv stegavvikling. Bronsevinner på 1500 meter i VM, Narve Gilje Nordås, kaller det en enorm oppgradering.
Les mer
Illustrasjonsbilde

HOKAs mest
responsive sko til nå

Nå lanseres Cielo X1 – HOKAs mest avanserte innovasjon med karbonfiberplate, PEBA-skum og aggressiv rocker. Utviklet for flyt, fart og godt driv i steget på konkurransedagen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN