Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

Martin Rønnild, ishockey talentet fra Storhamar Hockey

Som barn ble Martin Rønnild fortalt at han alltid måtte ta vare på føttene sine, nå er Hoka blitt det naturlige førstevalget til alt.
Løping er en viktig del av off-ice-treningen til Martin Rønnild (22). Ishockey-talentet som kom til Storhamar Hockey i 2015 er opprinnelig fra Fredrikstad og har allerede vært innom landslaget ved flere anledninger.
Trener mye
Rønnild er del av en treningsgruppe på Storhamar som under korona-krisen har møttes på mandager, onsdager og fredager for å ta en skikkelig økt med kondisjon, hurtighet og spenst- trening. På tirsdager og torsdager er det styrketrening som har vært i fokus. I tillegg jobber han på siden som personlig trener.

Når man trener så mye som Rønnild, er det selvsagt viktig med variasjon i treningen for å forebygge skader og lengre skadeopphold, men også å bruke riktig sko, det har Rønnild lært fra barnsben av.

- Sko har alltid vært viktig for meg, min mor jobber som fotterapeut og hun sa alltid at man må ta vare på føttene fordi det er dem som bærer kroppen, forklarer Rønnild.

Ultralette sko
Når vi møter han, har han på seg Hoka-modellen Clifton Edge, en ultralett og myk sko som er nøytral nok til å passe raske, men også lengre utholdenhetsøkter. Som en del av Storhamar-temaet bruker han Hoka jevnlig, men skovalget er på ingen måte tilfeldig eller pålagt. Det er tvert i mot hans eget.

- Det første jeg følte når jeg begynte å bruke Hoka skoene var lettheten Hoka-skoene har og ikke minst den høye sålen. I starten så synes jeg at de skapte litt ubalanse, men etter et par treninger så likte jeg de bare bedre og bedre. Nå går det i Hoka 24/7.

FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Ekstrem demping
møter karbonplate

Ta vel imot HOKAs mest veldempede veisko til nå, maksimalisten Skyward X. En regelbryter av dimensjoner, som leverer maks demping og respons for en skånsom og spretten ride.
Les mer
Illustrasjonsbilde

Spretten oppdatering:
HOKA Mach 6

Den sjette versjonen av Mach har fått et nytt prestasjonsskum for en kvikkere og mer responsiv stegavvikling. Bronsevinner på 1500 meter i VM, Narve Gilje Nordås, kaller det en enorm oppgradering.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN