Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

Martin Rønnild, ishockey talentet fra Storhamar Hockey

Som barn ble Martin Rønnild fortalt at han alltid måtte ta vare på føttene sine, nå er Hoka blitt det naturlige førstevalget til alt.
Løping er en viktig del av off-ice-treningen til Martin Rønnild (22). Ishockey-talentet som kom til Storhamar Hockey i 2015 er opprinnelig fra Fredrikstad og har allerede vært innom landslaget ved flere anledninger.
Trener mye
Rønnild er del av en treningsgruppe på Storhamar som under korona-krisen har møttes på mandager, onsdager og fredager for å ta en skikkelig økt med kondisjon, hurtighet og spenst- trening. På tirsdager og torsdager er det styrketrening som har vært i fokus. I tillegg jobber han på siden som personlig trener.

Når man trener så mye som Rønnild, er det selvsagt viktig med variasjon i treningen for å forebygge skader og lengre skadeopphold, men også å bruke riktig sko, det har Rønnild lært fra barnsben av.

- Sko har alltid vært viktig for meg, min mor jobber som fotterapeut og hun sa alltid at man må ta vare på føttene fordi det er dem som bærer kroppen, forklarer Rønnild.

Ultralette sko
Når vi møter han, har han på seg Hoka-modellen Clifton Edge, en ultralett og myk sko som er nøytral nok til å passe raske, men også lengre utholdenhetsøkter. Som en del av Storhamar-temaet bruker han Hoka jevnlig, men skovalget er på ingen måte tilfeldig eller pålagt. Det er tvert i mot hans eget.

- Det første jeg følte når jeg begynte å bruke Hoka skoene var lettheten Hoka-skoene har og ikke minst den høye sålen. I starten så synes jeg at de skapte litt ubalanse, men etter et par treninger så likte jeg de bare bedre og bedre. Nå går det i Hoka 24/7.

FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Gabriella Mathisens løpsrapport fra Jungle Ultra 2023

Gabriella Mathisen er ekstremløper. Hun søker de tøffeste løpene der det handler om mer enn bestetid. Der du må sloss mot elementene, overkomme frykt og stå i det når det virker umulig. Gabriella har en viljestyrke uten sidestykke og deltar for å vinne. I sommer deltok hun i Jungle Ultra, et løp på 230 kilometer i jungelen i Amazonas. Det skulle vise seg å bli det tøffeste løpet hun har deltatt i hittil. Vi har tatt en prat med Gabriella og fått et innblikk i hvordan det var å løpe i den dypeste jungelen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Beyond the Ultimate

Nok en bestselger er lansert
- av og for en verdensmester!

Rosa er liksom min farge. Og samtidig synes jeg at hvite sneakers er skikkelig klassisk og kult. Så det måtte bli en kombinasjon av en rosa og hvit sko, smiler Johannes Høsflot Klæbo, som denne våren har lansert Speedgoat 5 Klæbo Edition sammen med Run AS og HOKA. Som 17-åring, samtidig som han bestemte seg for å bli verdens beste langrennsløper, kontaktet han oss for å bli en del av HOKA-familien – og vi fikk bli med på reisen hans mot gullmedaljer og rekorder.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN