Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

Marius Engen, Manuell-
terapeut

Opptil 70% av alle løpere utvikler en skade hvert år. Manuellteraepeut Marius Engen er klar i sin tale: Jeg anbefaler alltid Hoka til mine pasienter.
For en løpeentusiast er det få ting som slår godfølelsen av å knyte på seg skoene og løpe ut døren. De neste minuttene eller timene kan være ren lykke. Men de kan også ende i skader og lengre skadeavbrekk som gjør at det blir lenge til neste treningsøkt. Faktisk viser statistikk at opptil 70% av alle løpere må gjennom en årlig skade.

Da er det godt å vite at det finnes profesjonell hjelp der ute, som kan få deg beina igjen. En av dem er manuellterapeut Marius Engen, som har spesialkompetanse i utredning og behandling av muskel- og skjelettplager. Han har snakket med et stort antall løpere i sin karriere og vi er nysgjerrige på hvilke anbefalinger han har til Run sine lesere.

Damelandslaget sin favoritt
- Jeg anbefaler nesten alltid Hoka til mine pasienter og spesielt om de har vondt i rygg og knær.

Vi møter Engen på kontoret hans på toppen av senteret Kvartal 48 i Hamar. Engen har sin utdannelse fra Nederland og Australia, og her hos Center Manuellterapi har han alt nødvendig utstyr for å gjennomføre riktig behandlinger for å utøve sin praksis.

- Hva mener du det er som gjør HOKA-skoene spesielt egnet til å forebygge skader?

- Det er først og fremst veldig behagelige sko, de er lette og luftige og gir samtidig veldig god demping. Det gjør at man får mindre belastning på kne og rygg.

Engen anbefaler Hoka ofte og ikke bare til folk flest, men også til profesjonelle idrettsutøvere. Et eksempel på det er damelandslaget i ishockey.

- Jeg har anbefalt de fleste av jentene Hoka og de fleste har begynt å bruke det. Jeg pleier å si til de som er skeptiske at de må prøve dem først. Når de gjør det, er det vanskelig å gå tilbake.

FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

HOKA Run Club er etablert
– vi vil løpe sammen med deg!

Like før jul gikk vi i HOKA Norge ut i våre kanaler og søkte etter HOKA Run Club captains. Responsen var enorm, og de ulike Run Club’ene er nå etablert. Vi brenner for at flest mulig skal finne glede i løping og aktivitet, og hva er vel bedre enn å dele opplevelsen sammen med andre? Vårt mål er at HOKA Run Club skal være en sosial arena for løping hvor alle føler seg inkludert og velkommen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Kristin Folsland Olsen

Gabriella Mathisen - Fra rus til verdens tøffeste ultraløp

Fra å være en liten jente med store drømmer, til å bli en voksen kvinne som lever ut drømmen, har livet vært alt annet enn enkelt for Gabriella Mathisen (34). Gasellen med de lette stegene. Fighteren som aldri stopper. Ultraløperen - og mennesket med den unike utholdenheten.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Erik Johnsen
LØP TIL TOPPEN