Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

M Stinson 7

Vår mest dempede modell og en skikkelig problemløser. Dette er en sko for "all terrain running", og nye Stinson 7 takler det meste av utfordringer!
La oss ta en titt på det tekniske.
  • Overdelen er en engineered jacquard mesh, som både er pustende og holdbar. Lisser av resirkulert materiale, en god og komfortabel tunge og vår etter hvert velkjente akilleskonstruksjon som er meget skånsom mot akillessenen. Det er i tillegg god beskyttelse i front rundt tåboksen.
  • Mellomsålen er i CMEVA skum. Komfortabelt og skånsomt, men samtidig fast nok til å ferdes ut i ulendt terreng. Nytt med denne versjonen er at det også er en stabiliserende «H-Frame» innlemmet i mellomsålen. Denne «rammen», som går over hele skoens lengde, bidrar til god stabilitet. Kombinert med at du står godt nede i skoen oppleves Stinson som en stabil sko selv om sålen er høy.
  • Yttersålen har strategisk plasserte knaster på 4 mm som tar deg fra asfalten til stiene.
  • Er du ute etter en sko med maksimalt god demping som takler det meste av underlag? Stinson 7 got your back!
M Stinson 7
M Stinson 7
M Stinson 7
M Stinson 7
M Stinson 7
M Stinson 7
M Stinson 7
M Stinson 7
M Stinson 7
M Stinson 7
M Stinson 7
M Stinson 7
M Stinson 7
M Stinson 7
M Stinson 7
M Stinson 7
M Stinson 7
Farge:
White / Evening Primrose
M Stinson 7
Farge:
Amber Haze / Amber Brown
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
42 mm i hel. 37 mm i forfot. 5 mm dropp.
Vekt:
365 g gram (us 10)
Anbefalt underlag:
Asfalt, grus, lettere terreng
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Gabriella Mathisens løpsrapport fra Jungle Ultra 2023

Gabriella Mathisen er ekstremløper. Hun søker de tøffeste løpene der det handler om mer enn bestetid. Der du må sloss mot elementene, overkomme frykt og stå i det når det virker umulig. Gabriella har en viljestyrke uten sidestykke og deltar for å vinne. I sommer deltok hun i Jungle Ultra, et løp på 230 kilometer i jungelen i Amazonas. Det skulle vise seg å bli det tøffeste løpet hun har deltatt i hittil. Vi har tatt en prat med Gabriella og fått et innblikk i hvordan det var å løpe i den dypeste jungelen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Beyond the Ultimate

Nok en bestselger er lansert
- av og for en verdensmester!

Rosa er liksom min farge. Og samtidig synes jeg at hvite sneakers er skikkelig klassisk og kult. Så det måtte bli en kombinasjon av en rosa og hvit sko, smiler Johannes Høsflot Klæbo, som denne våren har lansert Speedgoat 5 Klæbo Edition sammen med Run AS og HOKA. Som 17-åring, samtidig som han bestemte seg for å bli verdens beste langrennsløper, kontaktet han oss for å bli en del av HOKA-familien – og vi fikk bli med på reisen hans mot gullmedaljer og rekorder.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN