Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

M HOPARA 2

Sandalen som tar deg fram i ulendt terreng.
Hopara egner seg like godt på land som til vanns og takler alt fra gjørme til svaberg med letthet. Versjon 2 er oppgradert med bærekraftige materialer, mer komfort og bedre justeringsmuligheter.
  • Denne andre versjonen er oppgradert med mer miljøvennlige materialvalg, blant annet 30 % sukkerrør i innersåla og 100 % resirkulert materiale i overdelen.
  • Overdelen har fått en komfort-oppgradering på flere fronter. Den strikkede overdelen i kombinasjon med Cordura-mesh sitter godt rundt foten. Hælkappen har fått en stropp som gjør at du kan justere passformen selv. Quick-lace-systemet gjør det også enkelt å justere passformen, og bidrar til skoens allsidighet: Du kan bruke den både som en løstsittende sandal, og stramme til når du beveger deg ut i terrenget.
  • Hurtigtørkende materialer og drenerende design gjør denne skoen til et ypperlig valg til utendørsaktiviteter sommerstid, uten at du trenger å ta av deg skoene selv om du skal krysse en bekk.
  • Mellomsålen i gummiert EVA er støpt som en dyp form for god stabilitet. Yttersålen består av klebrig gummi og 4 mm dype knaster – dette gir godt grep på variert og sleipt underlag. Yttersålen strekker seg i tillegg opp over tåboksen for å beskytte tærne.
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
Farge:
Black / Black
M HOPARA 2
Farge:
Barley / Oat Milk
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
30 mm i hel. 24 mm i forfot. 6 mm dropp.
Vekt:
366 gram (us 10)
Anbefalt underlag:
Skogsterreng, fjellterreng
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Sylvia Nordskar til
topps i prestisje-
tungt fjelløp

Fjelløpet Zegama–Aizkorri er som terrengløpingens Tour de France, et prestisjeoppgjør i løypa og en folkefest av dimensjoner rundt løypa. HOKA-løper Sylvia Nordskar gikk helt til topps i årets utgave av løpet.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Fotorunners

Testvinneren Cielo X1
har en ekstrem respons
og sprett i steget

- her er utøvernes reaksjoner på superskoen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN