Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

M HOPARA 2

Sandalen som tar deg fram i ulendt terreng.
Hopara egner seg like godt på land som til vanns og takler alt fra gjørme til svaberg med letthet. Versjon 2 er oppgradert med bærekraftige materialer, mer komfort og bedre justeringsmuligheter.
  • Denne andre versjonen er oppgradert med mer miljøvennlige materialvalg, blant annet 30 % sukkerrør i innersåla og 100 % resirkulert materiale i overdelen.
  • Overdelen har fått en komfort-oppgradering på flere fronter. Den strikkede overdelen i kombinasjon med Cordura-mesh sitter godt rundt foten. Hælkappen har fått en stropp som gjør at du kan justere passformen selv. Quick-lace-systemet gjør det også enkelt å justere passformen, og bidrar til skoens allsidighet: Du kan bruke den både som en løstsittende sandal, og stramme til når du beveger deg ut i terrenget.
  • Hurtigtørkende materialer og drenerende design gjør denne skoen til et ypperlig valg til utendørsaktiviteter sommerstid, uten at du trenger å ta av deg skoene selv om du skal krysse en bekk.
  • Mellomsålen i gummiert EVA er støpt som en dyp form for god stabilitet. Yttersålen består av klebrig gummi og 4 mm dype knaster – dette gir godt grep på variert og sleipt underlag. Yttersålen strekker seg i tillegg opp over tåboksen for å beskytte tærne.
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
M HOPARA 2
Farge:
Black / Black
M HOPARA 2
Farge:
Barley / Oat Milk
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
30 mm i hel. 24 mm i forfot. 6 mm dropp.
Vekt:
366 gram (us 10)
Anbefalt underlag:
Skogsterreng, fjellterreng
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Testvinneren Cielo X1
har en ekstrem respons
og sprett i steget

- her er utøvernes reaksjoner på superskoen.
Les mer
Illustrasjonsbilde

Ekstrem demping
møter karbonplate

Ta vel imot HOKAs mest veldempede veisko til nå, maksimalisten Skyward X. En regelbryter av dimensjoner, som leverer maks demping og respons for en skånsom og spretten ride.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN