Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

M ANACAPA BREEZE MID

En bærekraftig dagstur-hiker som innbyr til lette og komfortable forseringer i terrenget. Fra sjø til fjell og byen imellom, Anacapa Breeze Mid hjelper deg kort og godt med en luftig og herlig følelse på tur i lett fjell- og skogsterreng på godværsdager. Og det er vel helst da vi tar turen, er det ikke?
Svært lett og luftig sko med godt grep og masse demping!
  • Overdelen er en engineered jaquard mesh laget av resirkulert polyester
  • Tungen er festet for å unngå at kvist og kvast skal lure seg ned i skoen
  • Helpartiet er utstyrt med en innovativ og skånsom akilles-pute som faller på plass i det du drar på deg skoen
  • Mellomsålen består av CMEVA skum som gir en balansert, stabil og dempet opplevelse. Sammen med en forlenget helgeometri for best mulig hel-til-tå overgang gir Anacapa en fantastisk skånsom og komfortabel opplevelse på tur!
  • Yttersålen har Vibram Megagrip gummi for den beste gripeevnen på ujevnt underlag, uavhengig om det skulle være bløtt eller tørt.
M ANACAPA BREEZE MID
M ANACAPA BREEZE MID
M ANACAPA BREEZE MID
Farge:
Avocado / Burnt Ochre
M ANACAPA BREEZE MID
Farge:
Black / Black
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
30 mm i hel. 24 mm i forfot. 6 mm dropp.
Vekt:
415 g gram (us 9)
Anbefalt underlag:
Skogsterreng, fjellterreng
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

HOKA Run Club er etablert
– vi vil løpe sammen med deg!

Like før jul gikk vi i HOKA Norge ut i våre kanaler og søkte etter HOKA Run Club captains. Responsen var enorm, og de ulike Run Club’ene er nå etablert. Vi brenner for at flest mulig skal finne glede i løping og aktivitet, og hva er vel bedre enn å dele opplevelsen sammen med andre? Vårt mål er at HOKA Run Club skal være en sosial arena for løping hvor alle føler seg inkludert og velkommen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Kristin Folsland Olsen

Gabriella Mathisen - Fra rus til verdens tøffeste ultraløp

Fra å være en liten jente med store drømmer, til å bli en voksen kvinne som lever ut drømmen, har livet vært alt annet enn enkelt for Gabriella Mathisen (34). Gasellen med de lette stegene. Fighteren som aldri stopper. Ultraløperen - og mennesket med den unike utholdenheten.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Erik Johnsen
LØP TIL TOPPEN