Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

Løpeskolen

I denne serien på 7 episoder får vi tips fra vår egen Ola Korbøl. Ola kan betegnes som en supermosjonist, og før han begynte å jobbe i Run AS var det han vi henvendte oss til når det kom en ny HOKA-modell som måtte testes. Når han ikke er opptatt med teamet vårt eller arbeider på et HOKA-event er han ofte å se ute på løpetur, om det er for å trene mot et gateløp, 10 km eller halvmaraton.
SISTE FORBEREDELSER FØR LØPET
Ola gir oss noen tips til hva vi skal gjøre de siste ukene før løpet og på selve løpsdagen.

Siste harde kvalitetsøkt bør være ca 8 dager før løpet for å gi kroppen god tid til å restituere seg. Den siste uken kan man fokusere på roligere økter. Gjerne opprettholde antall økter, men redusere lengden på dem for å skape overskudd. De siste dagene før løpet er det viktig å gjøre det man er vant til. «Ikke finn på noe tull», er beskjeden fra Ola.

For de som skal løpe veldig langt så er det lurt å få i seg litt ekstra karbohydrater 1 – 2 dager før løpet for å unngå at kroppen går tom for energi på løpsdagen. Mat som magen er vant til og som er lett fordøyelig er tipset fra Ola. På selve løpsdagen bør måltidet inntas helst 3 timer før løpet, og det bør ikke være mat som kroppen bruker mye energi på å fordøye. Drikk mye vann og ta gjerne en energi-gel eller en banan den siste timen før løpet. Også underveis i løpet, og særlig i starten, er det viktig å få i seg nok drikke og næring for ikke å bli tappet for energi for tidlig.

«Slipp ned skuldrene og gled deg til løp. Lykke til!» - Ola.

FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Gabriella Mathisens løpsrapport fra Jungle Ultra 2023

Gabriella Mathisen er ekstremløper. Hun søker de tøffeste løpene der det handler om mer enn bestetid. Der du må sloss mot elementene, overkomme frykt og stå i det når det virker umulig. Gabriella har en viljestyrke uten sidestykke og deltar for å vinne. I sommer deltok hun i Jungle Ultra, et løp på 230 kilometer i jungelen i Amazonas. Det skulle vise seg å bli det tøffeste løpet hun har deltatt i hittil. Vi har tatt en prat med Gabriella og fått et innblikk i hvordan det var å løpe i den dypeste jungelen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Beyond the Ultimate

Nok en bestselger er lansert
- av og for en verdensmester!

Rosa er liksom min farge. Og samtidig synes jeg at hvite sneakers er skikkelig klassisk og kult. Så det måtte bli en kombinasjon av en rosa og hvit sko, smiler Johannes Høsflot Klæbo, som denne våren har lansert Speedgoat 5 Klæbo Edition sammen med Run AS og HOKA. Som 17-åring, samtidig som han bestemte seg for å bli verdens beste langrennsløper, kontaktet han oss for å bli en del av HOKA-familien – og vi fikk bli med på reisen hans mot gullmedaljer og rekorder.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN