Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

Hoka X Patrick Thoresen

Storhamar kaptein og landslagsveteran Patrick Thoresen har en fortid i både NHL og KHL.
Hva er ditt forhold til løping, og bruker du Hoka privat også?

- Løping er en del av off-ice treningen min, og etter at jeg begynte å bruke Hoka så har jeg hatt mindre skadeproblematikk – og også i hverdagslivet når man liker å dra på seg en joggebukse eller jeans så synes jeg Hoka er et produkt som kan «matche» til alt - så det er ikke bare i treningssammenheng jeg liker å bruke det.

Patrick Thoresen har en aktiv hverdag, enten det er i forbindelse med jobb, fritid eller når han involverer seg i barneidretten til sønnen sin. Kort fortalt så starter han dagen med en treningsøkt som består i å løpe en tur, etterfulgt av en styrkeøkt. Ikke nok med det, så engasjerer han seg og inspirerer barna til å være i aktivitet i barneidretten.

- Hvordan ble du introdusert for Hoka?

- Ble først introdusert med Hoka gjennom et samarbeid mellom Storhamar Ishockey og Hoka - og etter å ha begynt å bruke det så var det vanskelig å gå tilbake til noe annet. Det er jo en positiv ting for Hoka som merke også at de har klart å endre en «gammel ringrev som meg» fra å gå fra et merke som man har brukt mye i oppveksten – til å begynne med noe nytt for det er ikke alltid så lett.

Når man er så aktiv som Patrick er skovalget en viktig grunnmur for prestasjon. Patrick er opptatt av å ta vare på kroppen sin og synes at Hoka skoene gir ham en god stabilitet. Skoene har blitt en favoritt hos Patrick siden de ikke bare blir brukt på treningsfronten men også når han skal for eksempel ut og spise. Han legger også til at på fritiden så er det komfortable sko han setter pris på og derfor har Hoka skoene blitt en fast følgesvenn.

Det som overrasket Patrick med Hoka skoene i forhold til andre merker er sålen. Sålen er mye mykere enn det han har vært vant til før, dette resulterer i at man får en annen balanse i selve skoen. Dette synes han var uvant i starten men har nå blitt vant til det og er fornøyd med skoene.

Han legger også til at han er imponert over hvordan Hoka skoene har utviklet seg over tid. Hoka ble brukt mye i treningssammenheng i starten men har nå begynt å etablere seg mer i fashion markedet også. Han synes at det er fint at han kan bruke Hoka skoene til daglige gjøremål også hvor skoene kan sette et sportslig preg på antrekket.

Hvor lenge har du brukt Hoka?

- Jeg har vel brukt Hoka nå siden 2017, så det tyder jo på at man er fornøyd.

Se hvilken modell Patrick Thoresen bruker her:

FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Sylvia Nordskar til
topps i prestisje-
tungt fjelløp

Fjelløpet Zegama–Aizkorri er som terrengløpingens Tour de France, et prestisjeoppgjør i løypa og en folkefest av dimensjoner rundt løypa. HOKA-løper Sylvia Nordskar gikk helt til topps i årets utgave av løpet.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Fotorunners

Testvinneren Cielo X1
har en ekstrem respons
og sprett i steget

- her er utøvernes reaksjoner på superskoen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN