Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde
Foto: Kristin Folsland Olsen

HOKA LOFOTEN SKYRACE

– et spektakulært fjelløp for alle!
At det er vakkert i Lofoten er vi vel alle enige om, enten vi faktisk har vært der eller bare sett bilder derfra. Så se for deg et løp i disse omgivelsene med spektakulære fjell, utsikt mot havet og hvite sandstrender. DER har du HOKA Lofoten Skyrace.
Foto: Steven Henriksen
Foto: Kristin Folsland Olsen
Det er Svolværguttene Paul Klausen, Eirik Skjeseth og Anders Løvik som står bak idéen og løpet. De ønsket å tilby et arrangement for alle, både den aktive løperen, mosjonisten og de som foretrekker en roligere marsj. Ung som gammel. I 2019 gikk det aller første Lofoten Skyrace av stabelen og nå, 4 år senere, arrangeres det igjen og nå med HOKA i front for andre året på rad.

Årets løp går av stabelen den 1. juli 2023 og du kan velge mellom 3 distanser – 10 km, 15 km og 32 km. Den lengste distansen går over to fjell der den høyeste toppen er Matmora med sine 788 moh. Det er klasser både for løp med tid og det er turmarsj uten tid. Med andre ord er dette et løp for alle som setter pris på det vakreste Norge har å by på av natur. Det serveres gratis grillmat til alle deltakere etter målgang og kl 21 er det After-run party på Thon Hotell Svolvær.

Det arrangeres også et motbakkeløp - Vertical - 28. juni.

For mer informasjon om løpet, utstyrsliste og påmelding klikk deg inn her https://lofotenskyrace.no

Foto: Steven Henriksen
Foto: Kristin Folsland Olsen

Sylvia Nordskar til
topps i prestisje-
tungt fjelløp

Fjelløpet Zegama–Aizkorri er som terrengløpingens Tour de France, et prestisjeoppgjør i løypa og en folkefest av dimensjoner rundt løypa. HOKA-løper Sylvia Nordskar gikk helt til topps i årets utgave av løpet.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Fotorunners

Testvinneren Cielo X1
har en ekstrem respons
og sprett i steget

- her er utøvernes reaksjoner på superskoen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN