Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde
Foto: Kristin Folsland Olsen

HOKA LOFOTEN SKYRACE

– et spektakulært fjelløp for alle!
At det er vakkert i Lofoten er vi vel alle enige om, enten vi faktisk har vært der eller bare sett bilder derfra. Så se for deg et løp i disse omgivelsene med spektakulære fjell, utsikt mot havet og hvite sandstrender. DER har du HOKA Lofoten Skyrace.
Foto: Steven Henriksen
Foto: Kristin Folsland Olsen
Det er Svolværguttene Paul Klausen, Eirik Skjeseth og Anders Løvik som står bak idéen og løpet. De ønsket å tilby et arrangement for alle, både den aktive løperen, mosjonisten og de som foretrekker en roligere marsj. Ung som gammel. I 2019 gikk det aller første Lofoten Skyrace av stabelen og nå, 4 år senere, arrangeres det igjen og nå med HOKA i front for andre året på rad.

Årets løp går av stabelen den 1. juli 2023 og du kan velge mellom 3 distanser – 10 km, 15 km og 32 km. Den lengste distansen går over to fjell der den høyeste toppen er Matmora med sine 788 moh. Det er klasser både for løp med tid og det er turmarsj uten tid. Med andre ord er dette et løp for alle som setter pris på det vakreste Norge har å by på av natur. Det serveres gratis grillmat til alle deltakere etter målgang og kl 21 er det After-run party på Thon Hotell Svolvær.

Det arrangeres også et motbakkeløp - Vertical - 28. juni.

For mer informasjon om løpet, utstyrsliste og påmelding klikk deg inn her https://lofotenskyrace.no

Foto: Steven Henriksen
Foto: Kristin Folsland Olsen

Gabriella Mathisens løpsrapport fra Jungle Ultra 2023

Gabriella Mathisen er ekstremløper. Hun søker de tøffeste løpene der det handler om mer enn bestetid. Der du må sloss mot elementene, overkomme frykt og stå i det når det virker umulig. Gabriella har en viljestyrke uten sidestykke og deltar for å vinne. I sommer deltok hun i Jungle Ultra, et løp på 230 kilometer i jungelen i Amazonas. Det skulle vise seg å bli det tøffeste løpet hun har deltatt i hittil. Vi har tatt en prat med Gabriella og fått et innblikk i hvordan det var å løpe i den dypeste jungelen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Beyond the Ultimate

Nok en bestselger er lansert
- av og for en verdensmester!

Rosa er liksom min farge. Og samtidig synes jeg at hvite sneakers er skikkelig klassisk og kult. Så det måtte bli en kombinasjon av en rosa og hvit sko, smiler Johannes Høsflot Klæbo, som denne våren har lansert Speedgoat 5 Klæbo Edition sammen med Run AS og HOKA. Som 17-åring, samtidig som han bestemte seg for å bli verdens beste langrennsløper, kontaktet han oss for å bli en del av HOKA-familien – og vi fikk bli med på reisen hans mot gullmedaljer og rekorder.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN