Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.

Friidrettsutøver Marie Syrdalen Skjæggestad

Friidrettstalentet Marie Syrdalen Skjæggestad løper ikke kun i arbeidet for å bli en bedre utøver, men også for den enorme gleden hun får av å løpe seg en tur!
– En løpetur kan hjelpe meg å klarne tankene og gi kroppen en boost.

22 år gamle Marie Syrdalen er et talent innen 400 meter hekkeløp og har representert Norge i samtlige juniormesterskap. Hun har tidligere tatt medalje i blant annet Ungdoms OL i Georgia. Når hun ikke driver med friidrett studerer hun fysioterapi og blir inspirert av utøvere som oppnår målene sine på tvers av ulike idretter.

Likevel synes hun at det viktigste er å ha det gøy på trening sammen med gode venner.

Belastende idrett

En vanlig dag kan starte med en joggetur, før hun drar på skolen for å lese. Videre venter fellestrening med "gjengen", som består av mer spesifikk friidrettstrening. Hoka i ulike modeller er på foten gjennom hele dagen. Sprint og hekkeløp er en belastende idrett og sko er svært viktig, derfor sverger Marie Syrdalen til Hoka.

– Første gangen jeg tok på meg Hoka-sko, kjente jeg med en gang at det var en helt ny type demping. Jeg har dessverre hatt en del skadeproblematikk, og vært særlig plaget med akilles på den raske løpingen. Etter jeg begynte å bruke Hoka fast, har jeg merket stor bedring. Hoka hjelper meg med å ha kontinuitet i treningen, noe som har alt å si for videre progresjon.

– Som mengdetreningssko har de vært helt gull for min del. Nå er de også i gang med piggsko, og det er veldig kult at Hoka blir konkurransedyktige også på sprintdistansene!

Det er spesielt skoene Carbon X og Bondi X som er hennes favoritter, og intervall er gøy med disse på foten. I tillegg har de et kult design, så hun bruker dem gjerne i andre sammenhenger også. De er veldig behagelige på foten og gir god demping uten at det går på bekostning av respons i sålen.

Forrige bilde
W CARBON X 3
W CARBON X 3
W CARBON X 3
W CARBON X 3
W CARBON X 3
W CARBON X 3
W CARBON X 3
W CARBON X 3
W CARBON X 3
Neste bilde
HOKA Dame
W CARBON X 3
Best på:
Asfalt
Vekt:
188 g
Hel til /tå dropp:
5 mm
Stabilitet
Nøytral
Moderat
Stabil
Demping
Responsiv
Balansert
Plush
Les mer
Forrige bilde
W BONDI X
W BONDI X
W BONDI X
W BONDI X
W BONDI X
W BONDI X
Neste bilde
HOKA Dame
W BONDI X
Best på:
Asfalt
Vekt:
257 g
Hel til /tå dropp:
5 mm
Stabilitet
Nøytral
Moderat
Stabil
Demping
Responsiv
Balansert
Plush
Les mer
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

HOKA Run Club er etablert
– vi vil løpe sammen med deg!

Like før jul gikk vi i HOKA Norge ut i våre kanaler og søkte etter HOKA Run Club captains. Responsen var enorm, og de ulike Run Club’ene er nå etablert. Vi brenner for at flest mulig skal finne glede i løping og aktivitet, og hva er vel bedre enn å dele opplevelsen sammen med andre? Vårt mål er at HOKA Run Club skal være en sosial arena for løping hvor alle føler seg inkludert og velkommen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Kristin Folsland Olsen

Gabriella Mathisen - Fra rus til verdens tøffeste ultraløp

Fra å være en liten jente med store drømmer, til å bli en voksen kvinne som lever ut drømmen, har livet vært alt annet enn enkelt for Gabriella Mathisen (34). Gasellen med de lette stegene. Fighteren som aldri stopper. Ultraløperen - og mennesket med den unike utholdenheten.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Erik Johnsen
LØP TIL TOPPEN