Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

Friidrettsutøver Marie Syrdalen Skjæggestad

Friidrettstalentet Marie Syrdalen Skjæggestad løper ikke kun i arbeidet for å bli en bedre utøver, men også for den enorme gleden hun får av å løpe seg en tur!
– En løpetur kan hjelpe meg å klarne tankene og gi kroppen en boost.

22 år gamle Marie Syrdalen er et talent innen 400 meter hekkeløp og har representert Norge i samtlige juniormesterskap. Hun har tidligere tatt medalje i blant annet Ungdoms OL i Georgia. Når hun ikke driver med friidrett studerer hun fysioterapi og blir inspirert av utøvere som oppnår målene sine på tvers av ulike idretter.

Likevel synes hun at det viktigste er å ha det gøy på trening sammen med gode venner.

Belastende idrett

En vanlig dag kan starte med en joggetur, før hun drar på skolen for å lese. Videre venter fellestrening med "gjengen", som består av mer spesifikk friidrettstrening. Hoka i ulike modeller er på foten gjennom hele dagen. Sprint og hekkeløp er en belastende idrett og sko er svært viktig, derfor sverger Marie Syrdalen til Hoka.

– Første gangen jeg tok på meg Hoka-sko, kjente jeg med en gang at det var en helt ny type demping. Jeg har dessverre hatt en del skadeproblematikk, og vært særlig plaget med akilles på den raske løpingen. Etter jeg begynte å bruke Hoka fast, har jeg merket stor bedring. Hoka hjelper meg med å ha kontinuitet i treningen, noe som har alt å si for videre progresjon.

– Som mengdetreningssko har de vært helt gull for min del. Nå er de også i gang med piggsko, og det er veldig kult at Hoka blir konkurransedyktige også på sprintdistansene!

Det er spesielt skoene Carbon X og Bondi X som er hennes favoritter, og intervall er gøy med disse på foten. I tillegg har de et kult design, så hun bruker dem gjerne i andre sammenhenger også. De er veldig behagelige på foten og gir god demping uten at det går på bekostning av respons i sålen.

Forrige bilde
W CARBON X 3
W CARBON X 3
W CARBON X 3
W CARBON X 3
W CARBON X 3
W CARBON X 3
W CARBON X 3
W CARBON X 3
W CARBON X 3
Neste bilde
HOKA Dame
W CARBON X 3
Best på:
Asfalt
Vekt:
188 g
Hel til /tå dropp:
5 mm
Stabilitet
Nøytral
Moderat
Stabil
Demping
Responsiv
Balansert
Plush
Les mer
Forrige bilde
W BONDI X
W BONDI X
W BONDI X
W BONDI X
W BONDI X
W BONDI X
Neste bilde
HOKA Dame
W BONDI X
Best på:
Asfalt
Vekt:
257 g
Hel til /tå dropp:
5 mm
Stabilitet
Nøytral
Moderat
Stabil
Demping
Responsiv
Balansert
Plush
Les mer
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Gabriella Mathisens løpsrapport fra Jungle Ultra 2023

Gabriella Mathisen er ekstremløper. Hun søker de tøffeste løpene der det handler om mer enn bestetid. Der du må sloss mot elementene, overkomme frykt og stå i det når det virker umulig. Gabriella har en viljestyrke uten sidestykke og deltar for å vinne. I sommer deltok hun i Jungle Ultra, et løp på 230 kilometer i jungelen i Amazonas. Det skulle vise seg å bli det tøffeste løpet hun har deltatt i hittil. Vi har tatt en prat med Gabriella og fått et innblikk i hvordan det var å løpe i den dypeste jungelen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Beyond the Ultimate

Nok en bestselger er lansert
- av og for en verdensmester!

Rosa er liksom min farge. Og samtidig synes jeg at hvite sneakers er skikkelig klassisk og kult. Så det måtte bli en kombinasjon av en rosa og hvit sko, smiler Johannes Høsflot Klæbo, som denne våren har lansert Speedgoat 5 Klæbo Edition sammen med Run AS og HOKA. Som 17-åring, samtidig som han bestemte seg for å bli verdens beste langrennsløper, kontaktet han oss for å bli en del av HOKA-familien – og vi fikk bli med på reisen hans mot gullmedaljer og rekorder.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN