Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

Abilica x HOKA

- isolasjon– og hjemmetrening med fokus på å vedlikeholde løpsmuskulaturen!
Selv om vi gradvis får åpnet opp samfunnet og antall dager i karantene minsker, er det stadig nødvending å isolere seg. Sammen med Abilica har vi laget en serie på tre økter tilpasset alle og som kan utføres i din egen stue! Fokuset er rettet mot de som ønsker å vedlikeholde og aktivere løpsmuskulaturen. Øktene kan gjøres med og uten utstyr, de krever lite tid og man kan gjennomføre med kontrollert og lav puls. Øktene vil være hensiktsmessige for å gjøre det enklere å trappe opp igjen løpingen, i tillegg til å kunne bevare styrken i viktige ligamenter som holder deg skadefri. Øktene vil passe godt inn i en prosess for å gjøre kroppen klar og rigget for en gradvis tilbakekomst til normal trening.

Vi anbefaler 6-10 repetisjoner pr øvelse. Øktene kan legges opp som en sirkeltrening, med tre til fire sett pr øvelse.

Lykke til!

DEL 1
DEL 2
DEL 3
Vi vil påpeke at ved symptomer og sykdomsfølelse skal man IKKE trene. Vær tålmodig og hvil deg lenge nok, vi vet lite om hvor hardt viruset tar på kroppen. Derfor er det smart å ta noen ekstra dager fri fra trening for å unngå ettervirkninger som kan henge i lenge å skape trøbbel. Lytt til kroppen, den er som regel god til å si ifra!

FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

HOKA Run Club er etablert
– vi vil løpe sammen med deg!

Like før jul gikk vi i HOKA Norge ut i våre kanaler og søkte etter HOKA Run Club captains. Responsen var enorm, og de ulike Run Club’ene er nå etablert. Vi brenner for at flest mulig skal finne glede i løping og aktivitet, og hva er vel bedre enn å dele opplevelsen sammen med andre? Vårt mål er at HOKA Run Club skal være en sosial arena for løping hvor alle føler seg inkludert og velkommen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Kristin Folsland Olsen

Gabriella Mathisen - Fra rus til verdens tøffeste ultraløp

Fra å være en liten jente med store drømmer, til å bli en voksen kvinne som lever ut drømmen, har livet vært alt annet enn enkelt for Gabriella Mathisen (34). Gasellen med de lette stegene. Fighteren som aldri stopper. Ultraløperen - og mennesket med den unike utholdenheten.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Erik Johnsen
LØP TIL TOPPEN