Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

Abilica x HOKA

- isolasjon– og hjemmetrening med fokus på å vedlikeholde løpsmuskulaturen!
Selv om vi gradvis får åpnet opp samfunnet og antall dager i karantene minsker, er det stadig nødvending å isolere seg. Sammen med Abilica har vi laget en serie på tre økter tilpasset alle og som kan utføres i din egen stue! Fokuset er rettet mot de som ønsker å vedlikeholde og aktivere løpsmuskulaturen. Øktene kan gjøres med og uten utstyr, de krever lite tid og man kan gjennomføre med kontrollert og lav puls. Øktene vil være hensiktsmessige for å gjøre det enklere å trappe opp igjen løpingen, i tillegg til å kunne bevare styrken i viktige ligamenter som holder deg skadefri. Øktene vil passe godt inn i en prosess for å gjøre kroppen klar og rigget for en gradvis tilbakekomst til normal trening.

Vi anbefaler 6-10 repetisjoner pr øvelse. Øktene kan legges opp som en sirkeltrening, med tre til fire sett pr øvelse.

Lykke til!

DEL 1
DEL 2
DEL 3
Vi vil påpeke at ved symptomer og sykdomsfølelse skal man IKKE trene. Vær tålmodig og hvil deg lenge nok, vi vet lite om hvor hardt viruset tar på kroppen. Derfor er det smart å ta noen ekstra dager fri fra trening for å unngå ettervirkninger som kan henge i lenge å skape trøbbel. Lytt til kroppen, den er som regel god til å si ifra!

FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Gabriella Mathisens løpsrapport fra Jungle Ultra 2023

Gabriella Mathisen er ekstremløper. Hun søker de tøffeste løpene der det handler om mer enn bestetid. Der du må sloss mot elementene, overkomme frykt og stå i det når det virker umulig. Gabriella har en viljestyrke uten sidestykke og deltar for å vinne. I sommer deltok hun i Jungle Ultra, et løp på 230 kilometer i jungelen i Amazonas. Det skulle vise seg å bli det tøffeste løpet hun har deltatt i hittil. Vi har tatt en prat med Gabriella og fått et innblikk i hvordan det var å løpe i den dypeste jungelen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Beyond the Ultimate

Nok en bestselger er lansert
- av og for en verdensmester!

Rosa er liksom min farge. Og samtidig synes jeg at hvite sneakers er skikkelig klassisk og kult. Så det måtte bli en kombinasjon av en rosa og hvit sko, smiler Johannes Høsflot Klæbo, som denne våren har lansert Speedgoat 5 Klæbo Edition sammen med Run AS og HOKA. Som 17-åring, samtidig som han bestemte seg for å bli verdens beste langrennsløper, kontaktet han oss for å bli en del av HOKA-familien – og vi fikk bli med på reisen hans mot gullmedaljer og rekorder.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN