Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

W MACH SUPERSONIC

Mach 4 kom mildt sagt inn som et friskt pust i HOKA-familien. Da føltes det med en gang spennende når en oppfølger i begrenset antall og nytt mellomsåleskum skulle entre banen. Og spennende er det!
Lett treningssko for både rolig og up-tempo løping. Nytt eksplosivt dempemateriale!
  • Overdelen er litt forskjellig fra Mach 4. Her finner vi en luftig, men samtidig stabil jacquard mesh med et tight og godt fothold. Noe som gir en konkurransesko-feeling, til tross for at dette er en «everyday trainer».
  • Forsterkningen rundt lissehullene er solide og gir gode muligheter for å tilpasse og stramme etter behov.
  • Tåboksen er medium romslig og vil nok passe mange forskjellige føtter.
  • Bak i hælen har vi den populære akilles-konstruksjonen som kjæler godt med hæl og sene. Utenpå denne er det en solid hempe som gjør det lettere å få på seg skoen.
  • Mellomsåleskummet nærmest foten har fått en oppdatering fra PROFLY til PROFLY+. Dette skummet er enda et hakk lettere, og mer responsivt. Sammensetningen er mer presset sammen og blåst opp igjen for å gi mest mulig «liv» i materialet.
  • Skal levetiden opprettholdes bør skoen benyttes mest på fint underlag som asfalt, tredemølle, fine grusveier og tartandekke.
W MACH SUPERSONIC
W MACH SUPERSONIC
W MACH SUPERSONIC
W MACH SUPERSONIC
W MACH SUPERSONIC
W MACH SUPERSONIC
W MACH SUPERSONIC
W MACH SUPERSONIC
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
27 mm i hel. 22 mm i forfot. 5 mm dropp.
Vekt:
195 g gram (us 7)
Anbefalt underlag:
Asfalt, grus, tredemølle, tartandekke
FORHANDLERE
Se alle forhandlere

Gabriella Mathisen - Fra rus til verdens tøffeste ultraløp

Fra å være en liten jente med store drømmer, til å bli en voksen kvinne som lever ut drømmen, har livet vært alt annet enn enkelt for Gabriella Mathisen (34). Gasellen med de lette stegene. Fighteren som aldri stopper. Ultraløperen - og mennesket med den unike utholdenheten.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Erik Johnsen

TECTON X
En nyvinning fra Hoka

Endelig er den her! Dette er en sko som har alt du kan drømme om i en terrengsko mener vi. I hvert fall hvis målet er å løpe lenge og raskt, i variert terreng. Tecton X er noe av det mest innovative og spennende innenfor terrengsegmentet i 2022! Vi snakker mye demping, karbonplate, Vibram® yttersåle og en fantastisk passform. Alt dette pakket inn i utrolige 239 gram!
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN