Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

W MACH SUPERSONIC

Mach 4 kom mildt sagt inn som et friskt pust i HOKA-familien. Da føltes det med en gang spennende når en oppfølger i begrenset antall og nytt mellomsåleskum skulle entre banen. Og spennende er det!
Lett treningssko for både rolig og up-tempo løping. Nytt eksplosivt dempemateriale!
  • Overdelen er litt forskjellig fra Mach 4. Her finner vi en luftig, men samtidig stabil jacquard mesh med et tight og godt fothold. Noe som gir en konkurransesko-feeling, til tross for at dette er en «everyday trainer».
  • Forsterkningen rundt lissehullene er solide og gir gode muligheter for å tilpasse og stramme etter behov.
  • Tåboksen er medium romslig og vil nok passe mange forskjellige føtter.
  • Bak i hælen har vi den populære akilles-konstruksjonen som kjæler godt med hæl og sene. Utenpå denne er det en solid hempe som gjør det lettere å få på seg skoen.
  • Mellomsåleskummet nærmest foten har fått en oppdatering fra PROFLY til PROFLY+. Dette skummet er enda et hakk lettere, og mer responsivt. Sammensetningen er mer presset sammen og blåst opp igjen for å gi mest mulig «liv» i materialet.
  • Skal levetiden opprettholdes bør skoen benyttes mest på fint underlag som asfalt, tredemølle, fine grusveier og tartandekke.
W MACH SUPERSONIC
W MACH SUPERSONIC
W MACH SUPERSONIC
W MACH SUPERSONIC
W MACH SUPERSONIC
W MACH SUPERSONIC
W MACH SUPERSONIC
W MACH SUPERSONIC
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
27 mm i hel. 22 mm i forfot. 5 mm dropp.
Vekt:
195 g gram (us 7)
Anbefalt underlag:
Asfalt, grus, tredemølle, tartandekke
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
Se alle forhandlere

Gabriella Mathisens løpsrapport fra Jungle Ultra 2023

Gabriella Mathisen er ekstremløper. Hun søker de tøffeste løpene der det handler om mer enn bestetid. Der du må sloss mot elementene, overkomme frykt og stå i det når det virker umulig. Gabriella har en viljestyrke uten sidestykke og deltar for å vinne. I sommer deltok hun i Jungle Ultra, et løp på 230 kilometer i jungelen i Amazonas. Det skulle vise seg å bli det tøffeste løpet hun har deltatt i hittil. Vi har tatt en prat med Gabriella og fått et innblikk i hvordan det var å løpe i den dypeste jungelen.
Les mer
Illustrasjonsbilde
Foto: Beyond the Ultimate

Nok en bestselger er lansert
- av og for en verdensmester!

Rosa er liksom min farge. Og samtidig synes jeg at hvite sneakers er skikkelig klassisk og kult. Så det måtte bli en kombinasjon av en rosa og hvit sko, smiler Johannes Høsflot Klæbo, som denne våren har lansert Speedgoat 5 Klæbo Edition sammen med Run AS og HOKA. Som 17-åring, samtidig som han bestemte seg for å bli verdens beste langrennsløper, kontaktet han oss for å bli en del av HOKA-familien – og vi fikk bli med på reisen hans mot gullmedaljer og rekorder.
Les mer
Illustrasjonsbilde
LØP TIL TOPPEN