Meny
Søk
Hva ser du etter?
LUKK
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de siste oppdateringene om RUN, HOKA og løpeglede.
Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på “Send meg nyhetsbrev” samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Det er frivillig å gi dette samtykket, og det kan når som helst trekkes tilbake. Les mer om vår personvernerklæring.
Takk for din interesse for RUN.
Miljøbilde Miljøbilde

U CIELO X LD

Piggsko for langdistanse. Cielo X LD passer utmerket for distanser fra 3000m opptil 10.000m på bane. Ønsker man også et godt dempet, men fjærlett piggskoalternativ på 1500m vil Cielo X LD fungere godt. Alt i alt en svært lett, godt dempet piggsko svært godt egnet for lengre distanser på bane.
Cielo X LD
  • Overdelen er en tynn mesh med svært god ventilering
  • Ingen irriterende sømmer som gjør at skoene fint kan brukes uten sokker.
  • Bred, men tynn tunge snører seg fint rundt vrista og holder foten godt på plass.
  • Mellomsålen er en CMEVA skumblanding som demper godt til piggsko å være. Innkapslet her har det blitt plassert en karbonplate fra hælen som gafler seg frem mot stortå og lilletå. Dette gir fantastisk god kraftutvikling og respons, i tillegg er platen med på å skåne leggene fra den harde påkjenningen ved lengre baneløp.
  • I forfoten er det festet fire pigger til en Pebax® plate. Denne platen er solid og gjør skoen stabil i svingene når farten er høy. Piggene er utskiftbare, og det følger med verktøy for å skru inn og ut pigger.
U CIELO X LD
U CIELO X LD
U CIELO X LD
U CIELO X LD
U CIELO X LD
U CIELO X LD
U CIELO X LD
U CIELO X LD
PRODUKTDETALJER
Sålehøyde:
12 mm i hel. 8 mm i forfot. 4 mm dropp.
Vekt:
105 g gram (us 9)
Anbefalt underlag:
Tartandekke
FORHANDLERE
Se alle forhandlere
LØP TIL TOPPEN